دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1395/10/15
تاكيد معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي بر نظارت بيشتر بر فعاليت هاي آرايشگاه هاي زنانه و عطاري ها
به گزارش وب دا به نقل از خبرگزاري ايرنا؛ دكتر رضا محمدي در جلسه كميسيون هماهنگي تعزيرات حكومتي استان افزود: يكي از مهمترين مشكلات در حوزه آرايشگاه ها، توزيع مواد آرايشي و بهداشتي قاچاق و بدون مجوز و در عطاري ها فروش مكمل ها، متادون، تركيبات لاغري و چاغري است.
وي با بيان اينكه بيشتر واحدهاي متخلف توزيع كننده كالاي قاچاق به قاجاق بودن كالاهاي خود آگاه هستند، افزود: اطلاع رساني و فرهنگ سازي در زمينه عرضه نكردن كالاهاي قاچاق و بدون مجوز يكي از برنامه هاي اين معاونت قبل ازصدور پروانه و مجوز فعاليت است.
مديرگروه سلامت محيط و كار مركز بهداشت استان چهارمحال وبختياري نيز افزود: هم اكنون 11هزار و 325واحد تهيه و توليد موادغذايي داراي پروانه بهداشتي در استان فعال است كه در سه ماهه سوم سالجاري 25 هزار بازديد از اين واحدها انجام شده است.
بهمن بنائي به نظارت بر آرايشگاه هاي زنانه و مردانه اشاره كرد و گفت: در اين مدت هشت آرايشگاه زنانه پلمپ و 9 آرايشگاه نيز براي دريافت آموزش به مراكز بهداشت معرفي شدند.
وي از جمع آوري 17 دستگاه تتو در اين مدت خبر داد وگفت: 50 مورد آرايشگاه زنانه نيز كه وسايل مشترك داشتند جمع آوري شد.
وي بر توزيع غيرمجاز لوازم آرايشي در آرايشگاه هاي زنانه اشاره كرد و گفت: مرجع رسيدگي مشخص براي تشخيص وسايل آرايشي مجاز و غيرمجاز وجود ندارد.
رئيس اداره بازرسي سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال وبختياري نيز در اين جلسه گفت: در راستاي اجراي طرح ملي مقابله با عرضه لوازم خانگي، تجهيزات پزشكي و لوازم آرايشي و بهداشتي قاچاق 22 پرونده تخلف در واحدهاي صنفي اين استان در سه ماهه سوم سال جاري تشكيل شد. 
تعداد بازدید:
96
نویسنده:
منبع:
Powered by DorsaPortal