دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1396/01/31
دومين نشست اعضاي خانه مشاركت هاي مردمي در شهركرد برگزار شد
به گزارش وب دا؛ در اين نشست علاوه بر نمايندگان تشكل هاي مختلف مردمي مدير عامل مجمع خيرين سلامت و رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي نيز حضور داشتند.
رئيس دبيرخانه سياستگذاري سلامت استان با بيان اينكه، سهم وزارت بهداشت در تامين سلامت مردم 25 درصدي است بر لزوم مشاركت همه اقشار و سازمان ها براي پيشبرد اهداف حوزه سلامت تاكيد و خواستار حضور فعال اعضا در جلسات خانه مشاركت هاي مردمي شد.
فرهاد محمودي افزود: سياست اين تشكل حركت از بيمار محوري و توسعه فضاهاي بيمارستاني و افزايش تخت¬هاي بستري به سمت ترويج فرهنگ خود مراقبتي و پيشگيري است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد نيز در اين نشست ، ‌نسبت به سرعت افزايش آمار مبتلايان به بيماري هاي مزمن و غير واگير هشدار داد.
دكتر عبدالمجيد فدايي افزود: آسيب¬هاي اجتماعي همچون اعتياد، افسردگي، بيماري هاي رواني ،‌ مصرف الكل ، دخانيات و ‌خودكشي از ديگر چالش هاي مطرح امروزي است كه بعلت چند وجهي بودن كنترل و پيشگيري از آنها نيازمند مشاركت مردم و همكاري بين بخشي سازمان ها است.
وي، در ادامه هدايت و رهبري كميته را بر عهده اعضاي آن دانست و افزود: شناسايي مشكلات بهداشتي استان و طرح انها پس از اولويت بندي لازم در جلسات مشترك و برنامه ريزي براي تعامل و همكاري درون و برون بخشي و اجراي برنامه ها در يك بازه زماني مشخص و انجام ارزيابي و رصد تاثير برنامه¬هاي اجرا شده در ارتقاء شاخص¬هاي بهداشت و بهبود وضعيت سلامت جامعه از ديگر وظايف اعضا مي باشد.
دكتر فدايي با بيان اينكه بيماري هاي مزمن درمان قطعي ندارند و درمان آنها مراقبتي است و ممكن است براي تمام عمر براي فرد باقي بماند و ضمن تحميل هزينه¬هاي سنگين درماني به جامعه، خانواده ها و افراد زمينه را براي ابتلا فرد به ساير بيماري¬ها فراهم نمايد افزود: اطلاع رساني و آموزش مردم نسبت به اينكه چگونه از سلامت خود حفاظت كنند امري ضروري است.
وي خاطر نشان كرد: تمامي عوامل در محيط پيرامون ما به صورت مستقيم و غير مستقيم بر سلامتي موثر هستند لذا شناسايي عوامل خطر و پرهيز از آنها مهمترين ركن در پيشگيري از بيماري¬ها بشمار مي رود.
دكتر فدايي، رسيدن به جامعه¬اي با انسان¬هاي سالم را از اهداف فعالان حوزه سلامت عنوان كرد وي تصريح كرد: حفظ و ارتقاء سلامت افراد در گرو توجه به چهار مولفه جسمي،‌ رواني، اجتماعي و معنوي است و توجه به اين چهار مولفه در گرو مشاركت بخش هاي مختلف مردمي است.
گفتني است، دبيرخانه سياستگذاري سلامت استان، با تاكيد بر دو اصل مشاركت مردمي و همكاري بين بخشي فعاليت خود را از تيرماه سال 95 رسماً آغاز نموده است. 
تعداد بازدید:
93
نویسنده:
منبع:
Powered by DorsaPortal