English
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
دبیرخانه سیاست گذاری سلامت
 
هیچ داده ای برای نمایش وجود ندارد
سخن روز:
width=6
پنجاه وهشتمين كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي پنجاه وهشتمين كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي
پنجاه و هشتمين كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي به رياست جناب آقاي سليماني استاندار محترم و با حضور رياست محترم دانشگاه ومديران كل دستگاهها و نهادهاي دولتي در روزسه شنبه مورخ 96/5/10در محل سالن شهيد مرداني استانداري برگزارگرديد.
در اين جلسه استاندار محترم با بيان هدف ارتقاي وضعيت بهداشت جامعه و افزايش سلامت مردم درخصوص پلمپ قصابي هاي غير استاندارد در سطح استان ، انجام بازرسي ميداني و شناسايي متخلفان و معرفي ايشان به مراجع قضايي را تاكيد نمودند و فرمانداران محترم شهرستانهاي 9 گانه راخصوصا فرمانداران شهرستانهاي شهركرد ،اردل و بن را موظف به انجام اين مهم دانستند همچنين ايشان اضافه نمودند جلوگيري از ورود دام به چهارمحال و بختياري و خروج آن از استان بدون مجوز قانوني در دستور كار مسئولان مربوطه قرار گيرد.
جناب آقاي سليماني در بخش ديگري از سخنان خود به اهميت ارتقاي پخت نان و تهيه آرد بر اساس استانداردهاي ملي و جهاني اشاره نمودند كه بدين منظور مخلوط كردن گندم توليدي استان با گندم هاي مرغوب تر در دستور كار مسئولان شركت غله و خدمات بازرگاني استان با هدف افزايش گلوتن گندم قرار گرفته است همچنين جلوگيري از خريد گندم با سن زدگي بالاي هشت درصد به طور جدي از سوي مسئولان مورد توجه قرار گيرد و يك تيم كارشناسي ظرف دو هفته آينده وضعيت گندم توليدي را بررسي و ميزان سن زدگي را به طور دقيق به دبيرخانه كارگروه اعلام نمايند ايشان همچنين به ضرورت نصب پكيج هاي تصفيه آب در محل طرح انتقال آب كوهرنگ به شهركرد در يك هفته آينده اشاره نمودند.
در ادامه جناب آقاي دكتر خالدي فر سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشكي موضوع عوامل خطرموثر بر سلامت، كم تحركي و مصرف دخانيات و بيماريها ي مرتبط با آن را مطرح نموده و بااشاره به طرح سه شنبه هاي بدون خودرو تاكيدنمودندبا توجه به اينكه اين طرح در برگيرنده ورزش و پويايي است و هم باعث كاهش آلودگي هوا وكاهش مصرف سوخت ميشود لذا بايد بصورت فرهنگي نهادينه بشودوبراي تبديل آن به فرهنگ عمومي خواستارهمكاري همه جانبه ارگانهاو نهادها شدند در ادامه وي تصريح نمود با توجه به اينكه نان جزءفراوانترين فرآورده مصرفي مردم استان ميباشد رعايت استاندارد مصرف نمك در پخت نان در سطح استان كه به ميزان يك درصد ميباشد بايد مورد توجه قرار گيرد و لذا تحقق اين امر مستلزم همياري و همكاري كليه ارگانها و سازمانها مي باشد. 
تاریخ درج خبر: 1396/05/14 منبع:
نام نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
leftcornertop/rightcornertop
leftcornerbottom/rightcornerbottom/
width=8
تعداد بازدیدکنندگان امروز 0 تعداد بازدیدکنندگان دیروز 12 تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3203 تعداد کاربران بر خط 0 تعداد کاربران لاگین بر خط 0
Powered by DorsaPortal