مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱
1395/08/09
نوجونان از فشاردادن و دست كاري هر نوع آكنه اي بر روي پوست خود بپرهيزند
به گزارش وب دا؛ دكتر كورش احمدپور افزود: جوش يا همان آكنه نوعي بيماري پوستي است كه اكثرا روي صورت به وجود مي آيد و گاها شانه ها، پشت و سينه را درگير مي كند.
وي با بيان اينكه گاهي عوارض اجتماعي جوش مي تواند مهم تر از سلامت جسمي فرد باشد افزود: عواملي كه تصور مي شود در شكل گيري آكنه نقش دارند عبارتند از افزايش توليد چربي (سبوم)، انسداد منافذ سباسه (غدد چربي) و باكتري (پروپيوني باكتري آكنه) هستند.
وي تصريح كرد: در دوران نوجواني و بلوغ سطح هرمون هاي جنسي بالا مي رود و مي تواند موجب افزايش ترشح چربي از غدد چربي (سباسه) پوست شود. همچنين به دنبال افزايش ترشح چربي ، ‌مجراي غدد چربي مجاور فوليكول مو بسته شده و محيط مناسبي براي رشد باكتري هاي به دام افتاده و ايجاد عفونت ثانويه مي شود كه نتيجه اين فعل و انفعالات پاسخ التهابي شديد و ايجاد جوش (آكنه) است.
وي خاطر نشان كرد: شواهدي مبني بر اينكه رژيم غذايي يا عدم رعايت صحيح بهداشت سبب ايجاد آكنه شود وجود ندارد اما اگر براي فردي ثابت شده است كه غذاهاي خاصي باعث بدتر شدن آكنه مي شود بهتر است از خوردن آن غذاها پرهيز نمايد.
وي با بيان اينكه،‌آكنه خفيف و متوسط اغلب با رعايت نكات ساده در خانه مهار شدني است اظهار داشت: توصيه مي شود از فشار دادن ،‌مالش خشن و دست كاري هر نوع آكنه پرهيز شود و هرگز نبايد ضايعات آكنه ايي خود را بكنيد يا خالي كنيد.
دكتر احمد پور، شستشو با آب گرم (بدون سائيدن) را براي پوست هاي چرب مفيد دانست و متذكر شد،‌شستشوي مفرط سبب اختلال در اكثر برنامه هاي درماني مي شود.
‌پرهيز از استفاده از كرم ها يا مواد آرايشي چرب و روغني و حالت دهنده هاي مو از ديگر توصيه هاي اين پزشك متخصص براي مهار آكنه خفيف و متوسط است.
وي گفت: تعريق مي تواند آكنه را بدتر كند بنابراين پس از ورزش استحمام كنيد.
اين پزشك متخصص، با بيان اينكه، نور خورشيد تاثيري بر بهبود آكنه ندارد و بعضي از داروهايي كه براي اكنه تجويز مي شود مي تواند پوست را نسبت به نور خورشيد بسيار حساس كند، اجتناب از قرار گرفتن زياد در معرض نور خورشيد يا لامپ هاي برنزه كننده و نظاير آن و استفاده از كلاه هاي دور پهن را توصيه نمود.
دكتر احمد پور گفت: اگر نياز است كه صورت خود را بتراشيد ،‌تراشيدن را با دقت و با تيغي تيز و پس از نرم كردن موها با آب گرم و با استفاده از ژل يا كف مناسب انجام دهيد.
پوشاندن زير لباس و تجهيزات ورزشي كه روي نقاط آكنه دار پوست قرار مي گيرند مانند كلاه، حفاظ چانه،‌حفاظ شانه با پارچه نخي از ديگر توصيه هاي اين پزشك متخصص پوست و مو به نوجوانان است.
وي در پايان گفت: رفع اكنه زمان بر است و بايد صبور بود و براي درمان مي توان به پزشك مراجعه كرد.
تعداد بازدید:
129
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal