مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۶
1395/12/08
آموزش صنف شيريني پزان و قناديهاي شهرستان سامان در آستانه سال نو انجام شد
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ مرتضي خليلي افزود: در اين جلسه در مورد مواد غذايي مختلف از جمله انواع رنگ و اسانس هاي خوراكي آموزش كامل به شركت كنندگان ارائه گرديد و در پايان ضمن توزيع تراكت¬هاي آموزشي به سوالات شركت كنندگان توسط كارشناسان واحد سلامت محيط كار شبكه پاسخ داده شد .
به گفته وي،‌كارشناس بهداشت مواد غذايي شبكه نيز در اين جلسه ضمن بيان اهداف جلسه، اصول بهداشت عمومي، مواد غذايي و ظروف غير بهداشتي و غير استاندارد ، شرايط فيزيكي و ساختمان مراكز توليدي و مضرات رنگ ها و اسانس ها مطالبي را بيان نمود.
وي، همچنين از انجام بازديد بازرسان طرح بسيج سلامت نوروزي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و امكان عمومي در پنجمين روز از ماه جاري خبر داد.
تعداد بازدید:
81
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal