پژوهشکده علوم پایه سلامت
۱۴۰۳/۲/۸
1400/08/22
جلسه هم اندیشی پارک علم و فن آوری و پژوهشکده علوم پایه سلامت

جلسه هم اندیشی و انتقال تجربیات پارک علم و فن آوری و پژوهشکده علوم پایه سلامت با حضور ریاست محترم پارک علم و فن آوری استان جناب آقای دکتر اسماعیل پیرعلی و هیئت همراه، ریاست محترم پژوهشکده علوم پایه سلامت جناب آقای دکتر مهدی بنی‌طالبی ، دکتر مرادی سرپرست محترم مدیریت پژوهشی دانشگاه، روئسای مراکز تحقیقاتی و دانشکده های علوم پزشکی شهرکرد،مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، سرپرست محترم کمیته تحقیقات دانشجوئی دانشگاه در تاریخ شنبه 15/07/1400 در محل سالن منابع پژوهشکده علوم پایه سلامت برگزار شد.
هیئت مدعو از پارک علم و فن‌آوری به توضیح دستاورد ها و برنامه های پیش روی این مجموعه پرداختند. چهار نفر از پژوهشگران فعال در پارک علم و فن آوری به مدت یک ساعت به انتقال تجربیات خود پرداختند.
در انتها جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه و هیئت مدعو از پارک علم و فن آوری برگزار شد.

Milad Sabzevary-Ghahfarokhi
آدرس : شهركرد ،رحمتيه ، دانشگاه علوم پزشكي شهركرد،پژوهشكده علوم پايه سلامت