مجمع خیرین سلامت استان
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
1400/01/29
اسامی پروژه های قابل افتتاح و کلنگ زنی مجمع خیرین سلامت استان در هفته سلامت اعلام شد
وبدا؛ مدیرعامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری گفت: در صورت موافقت ستاد مبارزه با کرونا، این مجمع آمادگی دارد همزمان با هفته سلامت (یکم لغایت هفتم اردیبهشت ماه) چندین پروژه را افتتاح و عملیات احداث تعدادی از مراکز بهداشتی و درمانی خیری را آغاز نماید.
به گزارش وبدا؛ عباس قادری افزود: از جمله مراکز قابل افتتاح ، مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی حضرت خاتم الانبیا ( ص ) تلورد از توابع بخش بازفت شهرستان کوهرنگ می باشد.
وی، مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی و کلینیک تخصصی شهدای صنعت هفشجان و مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی هوره را از دیگر پروژه های قابل افتتاح برشمرد.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری افزود: از جمله پروژه های آماده کلنگ زنی و شروع عملیات احداثی در هفته سلامت امسال، مرکز خدمات جامع سلامت بلوار حافظ شهرکرد، مرکز خدمات جامع سلامت روستائی عشایری رستم آباد از توابع شهرستان اردل، مرکز خدمات جامع سلامت روستای بردبر از توابع شهرستان جدید التأسیس خانمیرزا نیز به همت حاج طهماسب محمدی بردبری می باشد.
به گفته وی، پایگاه های اورژانس 115 بین جاده ای و سلامت روستائی عشایری چبد از توابع بخش بازفت شهرستان کوهرنگ نیز آماده کلنگ زنی است.
قادری در ادامه، پایگاه های اورژانس و فوریت های پزشکی روستای قلعه مدرسه و روستا ریگ از توابع شهرستان لردگان، نوسازی مرکز خدمات جامع سلامت روستای مارکده از توابع شهرستان سامان را از دیگر پروژه های آماده کلنگ زنی در نخستین هفته از اردیبهشت ماه 1400 برشمرد.
به گفته وی، مرکز دیالیز و پایگاه اورژانس و فوریت های پزشکی شادروان دکتر محمد رضا مالکی بیمارستان سید الشهدا(ع) فارسان ،پایگاه اورژانس و فوریتهای پزشکی شادروان سردار ایل در میدان کوهرنگ شهرکرد، خانه سلامت روستای چهار موران از توابع شهرستان کوهرنگ نیز در هفته سلامت امسال آماده کلنگ زنی هستند.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری در پایان با اشاره به افزایش شیوع بیماری کرونا و لزوم راه اندازی نقاهتگاه، به مشارکت فعال خیرین نیک اندیش استان در تامین تجهیزات و کمک به راه اندازی بخش قرنطینه بیماران مبتلا به کرونا اشاره داشت.

آدرس : شهرکرد ، خیابان آیت ا... کاشانی ، ستاد دانشگاه علوم پزشکی ، دفتر مجمع خیرین سلامت
کدپستی :8815713171      تلفن :33337391-038
دور نگار :  33338240 -038