مجمع خیرین سلامت استان
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
1400/11/13
توافق نامه مشارکت در ساخت خانه بهداشت روستای یانچشمه امضا شد
وبدا؛ مدیرعامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری از امضای توافق نامه مشارکت در ساخت خانه بهداشت روستای یانچشمه از توابع شهرستان بن خبر داد.
به گزارش وبدا؛ عباس قادری افزود: این توافق نامه در چهارمین روز از بهمن ماه 1400 از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان امضا شد.
به گفته وی، خانه بهداشت روستای یانچشمه با زیربنای 130 متر مربع در محوطه مرکز خدمات جامع سلامت روستا به همت خیر نیک اندیش حاج اکبر شریفی به نام زنده یاد ماه بی بی مردانی با پرداخت کلیه هزینه ها از سوی خیراحداث و جهت تجهیز در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار خواهد گرفت.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری افزود: مراسم کلنگ زنی این پروژه همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی در بهمن ماه 1400 برگزار و پیش بینی می شود با تامین اعتبار لازم در نیمه اول سال 1401 به بهره برداری برسد.
قادری هزینه پیش بینی شده جهت احداث این خانه بهداشت را 750 میلیون تومان اعلام کرد.
وی در ادامه از پرداخت مبلغ 241 میلیون تومان از سوی بانی خیر جهت تکمیل احداث ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی برد بر از توابع شهرستان خانمیرزا خبر داد.
به گفته وی، این پروژه با زیربنای 460 متر مربع از اوایل سال 1400 آغاز و هم اکنون بیش از 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
قادری همچنین به پرداخت مبلغ 50 میلیون تومان از سوی یکی از پرستاران شاغل در بیمارستان لردگان جهت تکمیل پایگاه سلامت روستای سینی از توابع شهرستان خانمیرزا اشاره داشت.
وی افزود: این پروژه با زیربنای 230 متر مربع در دو طبقه با پیشرفت فیزیکی 97 درصدی در دست احداث است.

آدرس : شهرکرد ، خیابان آیت ا... کاشانی ، ستاد دانشگاه علوم پزشکی ، دفتر مجمع خیرین سلامت
کدپستی :8815713171      تلفن :33337391-038
دور نگار :  33338240 -038