۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
1395/03/19 /Dorsapax/Data/Sub_19/File/نظارت.jpg
طرح تشديد نظارت اكيپ هاي بهداشتي بر عرضه مواد غذايي در ماه مبارك رمضان آغاز شد
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي؛ دكتر عبدالمجيد فدايي افزود: بازديد از كارگاه ها تهيه و مراكز توزيع شيريني،‌ اماكن حساس ، مراكز تهيه و توزيع آش و حليم، محل هاي عرضه انواع خرما و مواد غذايي مورد مصرف براي ماه مبارك رمضان با شدت و دقت بيشتري توسط بازرسين و كارشناسان بهداشت محيط در سطح استان صورت خواهد گرفت.
وي اظهار داشت: اين نظارت ها به منظور حمايت از حقوق مصرف كنندگان، از مراكز صنفي و قنادي ها و مواد غذايي مورد استفاده مردم از جمله فراورده هاي زولبيا، باميه، انواع خرما بسته بندي شده تا پايان ماه مبارك رمضان ادامه خواهد داشت.
به گفته وي، هم اكنون 180 محل تهيه و توزيع شيريني و در مجموع 9هزار و 700 امكنه حساس در سطح استان فعال مي باشد كه در ايام ماه رمضان حداقل هر كدام براي يك تا دو بار مورد بازرسي قرار خواهند گرفت.
دكتر فدايي افزود: روزانه از ساعت 8 صبح الي 8 شب 16 اكيپ دو نفره بصورت شبانه روز از اين مراكز بازديد بعمل خواهند آورد.
وي، در ادامه از عموم شهروندان خواست،هنگام خريد كالا، ضمن توجه به نشان استاندارد، تاريخ توليد، تاريخ انقضا، در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را از طريق سامانه 190 به مراكز بهداشتي اطلاع تا در كمتر از 24 ساعت به مورد رسيدگي و پاسخ آن را دريافت نمايند.
معاون بهداشتي اين دانشگاه،‌ با اشاره به فرا رسيدن فصل گرم سال و امكان شيوع بيشتر بيماري هاي منتقله از آب و غذا و واگير از مردم خواست نسبت به رعايت دقيق نكات بهداشتي و ضد عفوني كردن ميوه و سبزيجات بيشتر توجه داشته باشند.
تعداد بازدید: 66
Powered by DorsaPortal