مجيد قنبريان صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهركرد اظهار كرد: به مناسبت ماه مبارك رمضان و در راستاي اجراي طرح سلامت رمضان جلسه آموزشي براي اصناف قنادي، شيرينيپزي، حليم و آش شهرستان شهركرد با شركت 65 نفر از متصديان اين اصناف برگزار شد.
وي افزود: هدف از برگزاري اين جلسه حفظ و ارتقاي سلامت جامعه و روزهداران، كاهش و كنترل بيماريهاي مرتبط با آب و غذا و تشديد نظارت بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي حساس در ماه مبارك رمضان است.
مسؤول بهداشت محيط و كار شبكه بهداشت شهركرد ادامه داد: در بحث صنف قنادي مباحث استفاده از مواد اوليه سالم و بهداشتي، رعايت بهداشت فردي، بهداشت ابزار كار، استفاده از جعبههاي مقوايي مناسب، عدم استفاده از روغنهاي سوخته، رنگ شفاف با كمترين شكستگي و عدم وجود ذرات سوخته در زولبيا و باميه توليدي مطرح شد.
قنبري اضافه كرد: در اين جلسه از متصديان توليد حليم و آش خواسته شد موارد استفاده از مواد اوليه سالم، بهداشت فردي، بهداشت ابزار كار و استفاده از ظروف غذايي گياهي را رعايت كنند.
وي از مردم خواست در ايام مبارك ماه رمضان ضمن تهيه مواد غذايي از مراكز معتبر، هرگونه مشاهده موارد تخلف را به شبكه بهداشت شهرستان شهركرد گزارش كنند.