وي افزود: طي اين مدت 2 هزار 750 بازديد از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي، 333 مورد از اماكن عمومي و 28 مورد از سامانههاي آب رساني موجود در شهرستان شهركرد صورت گرفت.
مهندس قنبريان با اشاره به برگزاري 5 جلسه اموزشي براي صنوف حساس ادامه داد: در اين طرح 109 مورد نمونهبرداري از مواد غذايي، 132 مورد نمونهبرداري از آب آشاميدني، 30 مورد سنجش سلامت روغن و 678 مورد كلرسنجي آب آشاميدني انجام شد.
قنبريان از پلمپ دو واحد صنفي غير بهداشتي شامل يك باب نانوايي و رستوران در شهرستان شهركرد خبر داد و اضافه كرد: همچنين 11 پرونده متخلفان بهداشتي به مراجع قضايي معرفي شد.
وي افزود: طرح سلامت رمضان با هدف حفظ و ارتقاي سلامت جامعه و روزهداران و به منظور كاهش و كنترل بيماريهاي قابل انتقال از آب و مواد غذايي با اولويت نظارت بر اماكن حساس در شهرستان شهركرد اجرا شد.
مسؤول بهداشت محيط و كارمركز بهداشت شهرستان شهركرد گفت: در اين طرح 8 تيم بازرسي شامل 45 كارشناس بهداشت محيط همه روزه از ساعت 8 صبح تا 22 اماكن عمومي و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي در شهرستان شهركرد را رصد ميكردند.