۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
1396/11/14 /Dorsapax/Data/Sub_36/File/photo_2018-02-03_01-09-42.jpg
جلسه اصحاب رسانه در جهت معرفي معاونت اجتماعي دانشگاه

جلسه اصحاب رسانه  جهت معرفي معاونت اجتماعي دانشگاه، شرح وظايف و محدوده عملكرد اين معاونت در روز چهارشنبه مورخ 1396/11/11 درسالن ابن سينا واقع در مجتمع رحمتيه برگزار گرديد.

·         معاونت اجتماعي، رئيس مركز تحقيقات عوامل اجتماعي موثر بر سلامت، مديريت روابط عمومي واموربين الملل،مشاور رئيس دانشگاه در امور اجتماعي و فرهنگي و رئيس دبيرخانه شوراي سياستگذاري سلامت استان، كارشناسان اين معاونت و جمع كثيري از اصحاب رسانه و خبرنگاران، اعضاي حاضر در اين جلسه بودند.

مهندس هاشمي نيا معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد توضيحاتي در زمينه فعاليت هاي اين معاونت ارائه، و بيان نمودند كه اين معاونت از سال 1395 تاسيس شده است، ايشان به نقش عوامل اجتماعي موثر بر سلامت و سازمان هاي موثر در تامين سلامت جامعه اشاره نمودند.

بر اساس سخنان رياست محترم دبيرخانه سياست گذاري سلامت، جناب آقاي محمودي، تامين سلامت جامعه در گرو ريشه يابي و برطرف كردن ريشه اي مسائل و مشكلات دخيل در امر سلامت است كه اين مسئله حمايت و همكاري حاكميت و مردم را ميطلبد.

در اين راستا كارگروه هايي با عناوين زير در راستاي برنامه جامع سلامت استان تشكيل شده است:

·         شوراي پيام گذاران سلامت

·         شوراي پيام رسانان سلامت

·         خانه مشاركت مردم در سلامت

·         انديشگاه سلامت

·         ديده باني سلامت

دكتر لطفي زاده، رياست محترم مركز تحقيقات عوامل اجتماعي موثر بر سلامت، نيز توضيح دادند كه اگر بازاريابي سلامت هم‌سو با بازاريابي محصولات صورت مي گرفت امروز كشور با معضل شيوع بيماري هاي مزمن روبه رو نبود.
دكتر مسعود لطفي زاده در جمع اصحاب رسانه افزود: اگر بازريابي سلامت از ابتدا به درستي انجام مي شد امروز به جاي تمايل شديد خانواده ها به مصرف تنقلات بي ارزش همچون پفك، چيپس و ...براي تغذيه فرزندانشان، مواد مغذي همچون كشك، كشمش و سنجد و نيز مغز هاي سالم و مقوي چون بادام و گردو  مورد استفاده قرار مي گرفت
.
وي، براي ترويج فرهنگ صحيح تغذيه ، مشاركت سازمان هاي ديگر همچون آموزش و پرورش، صدا و سيما و ... را ضروري دانست و بر نقش رسانه هاي براي اطلاع رساني و ارتقاء سواد سلامت جامعه تاكيد كرد
.
به گفته وي، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تنها بخشي از وظيفه نظارتي براي تامين سلامت محصولات غذايي را بر عهده دارد و بخش عمده اي از كار توسط سازمان هاي متولي تامين محصولات غذايي و خود مصرف كنندگان و بعبارتي تمامي افراد جامعه بايد كنترل شود
.

تعداد بازدید: 97
Powered by DorsaPortal