۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
1396/12/08 /Dorsapax/Data/Sub_72/File/IMG_4582.JPG
برگزاري كارگاه آموزشي نكات ايمني و بهداشت مواد غذايي در راستاي برنامه سلامت نوروزي در شهرستان بن
با عنايت به ضرورت اجراي برنامه سلامت نوروزي و اهميت مديريت مهندسي بهداشت محيط در اين برنامه و همچنين به منظور آمادگي در راستاي ارائه خدمات مرتبط با كنترل عوامل محيطي در ايام تعطيلات نوروز و پيشگيري از بروز مشكلات بهداشتي و اپيدمي بيماري هاي واگير دار منتقله از آب و غذا و كاهش بار بيماريهاي غير واگيركارگاه آموزشي با عنوان نكات كليدي ايمني و بهداشت مواد غذايي و استفاده از تجهيزات پرتابل به صورت ميداني با تاكيد بر ثبت فعاليت ها در سامانه جامع بازرسي مركز سلامت محيط و كار در روز يك شنبه مورخ 6/12/96 از ساعت 9 صبح در شهرستان بن برگزار گرديد .
در اين جلسه كه با حضور مدير گروه و كارشناسان واحد بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتي استان و كارشناسان معاونت غذا و دارو و كارشناسان بهداشت مواد غذايي شبكه هاي 9 گانه شهرستان هاي مختلف استان و همچنين سرپرست و معاونت بهداشتي و كارشناسان واحد سلامت محيط و كار شبكه بهداشت و درمان شهرستان بن تشكيل گرديدبا توجه به راهبرد كلي برنامه سلامت نوروزي ارتقاء وضعيت بهداشت محيطي ( از جمله: بهداشت فردي، بهداشت مواد غذايي، بهداشت ابزار و تجهيزات ، بهداشت ساختمان ) در مراكز تهيه، توزيع، عرضه و فروش مواد غذايي و اماكن عمومي به ويژه مراكز و اماكن حساس و اماكن عمومي بين راهي و مراكز اقامتي – تفريحي جهت حفظ و ارتقاي سطح سلامت شهروندان و مسافران در ايام تعطيلات نوروز و پيشگيري از بيماري هاي واگير و غير واگير منتقله بوسيله آب و غذا با كنترل عوامل محيطي لازم مورد تاكيد قرار گرفت
در اين جلسه مباحثي در خصوص واگذاري صدور كارت معاينه پزشكي به مراكز پيشخوان دولت،افزودني هاي مجاز و غير مجاز مواد غذايي، بهداشت مواد آرايشي و بهداشتي و نحوه استفاده از برخي از تجهيزات پرتابل و سامانه 190 آموزش داده شد.
تعداد بازدید: 59
Powered by DorsaPortal