۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
1397/03/22 /Dorsapax/Data/Sub_22/File/غذا.jpg
توصيه هاي تغذيه اي پس از ماه مبارك رمضان

با توجه به پايان يافتن ماه مبارك رمضان و دغدغه هاي بالا رفتن وزن وچربي بعد از اين ماه ،كارشناس تغذيه مركز بهداشت شهرستان شهركرد به تشريح برنامه غذايي پس از ماه رمضان پرداخت و گفت:به دليل افزايش وعده هاي غذايي از دو وعده در ماه رمضان  به سه وعده معمول روزانه با يك برنامه غذايي سالم و سبك ميتوان از بروز بيماري و يا افزايش وزن و چربي جلوگيري نمود . وي گفت:در روز هاي اول پس از ماه مبارك زمضان به هيچ وجه از غذا هاي رستوراني و فست فود ها استفاده نشود چراكه به دليل چرب و شور بودن اين غذاها مشكلاتي براي سلامت افراد ايجاد مي شود .توصيه ديگر اين كارشناس تغذيه است كه: دو ميان وعده غذايي مصرف ميوه و سبزي تازه ، به سه وعده غذايي سبك و سالم  بعد ماه رمضان افزوده گردد . روغني ادامه داد :در ماه رمضان حركات ورزشي به طور معمول كم ميگردد لذا توصيه مي شود پس از اين ماه فعاليت بدني افزايش يافته ويك برنامه غذايي سالم در كنار ورزش از سر گرفته شود .ورزشهاي هوازي به مدت 30 دقيقه به صورت روزانه ميتواند ميزان چربي را تنظيم كرده و از چاقي جلوگيري نمايد .وي افزود:استفاده از سوپ ها و آش ها ، ترك سيگار،اجتناب از خوردن فست فود ها و كاهش مصرف نوشابه از عادات خوب ماه رمضان است و توصيه مي شود اين عادات در ديگر ماهها نيز ادامه يابد .وي ادامه داد:استفاده بيشتر از  مايعات ميتواند كمبود آب بدن جبران كند  .و از زياده روي در مصرف شيريني جات اجتناب نموده و از پر خوري دوري نماييد كه خوردن مقدار زياد غذا به شكل يكباره ميتواند مشكلاتي را در دستگاه گوارش ايجاد و باعث نفخ و ناراحتي معده گردد.

تعداد بازدید: 72
Powered by DorsaPortal