۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
1397/05/01 /Dorsapax/Data/Sub_22/File/دكتر عسگريdccc.jpg
جلسه آموزشي جهت صنف بستني و آبميوه در شهركرد برگزار شد
كارگاه يكروزه آموزشي صنف بستني و آبميوه در اتاق اصناف شهركرد جهت 100 نفر از بستني فروشان برگزار شد. سرپرست مركز بهداشت شهرستان شهركرد ضمن اعلام اين خبر ،هدف از برگزاري اين كارگاه را افزايش اطلاعات اعضاي اين صنف در خصوص رعايت مسائل بهداشتي براي جلوگيري از آلودگي بستني در حين فرآيند تهيه و توزيع عنوان نمود وگفت:بستني از جمله خوراكي هايي است كه در فصل تابستان مصرف زيادي دارد و كودكان عمده هواداران آن مي باشند .رعايت نكردن نكات بهداشتي ،احتمال بروز هر نوع آلودگي و به دنبال آن ايجاد مسموميت در مصرف كننده را افزايش مي دهد .عسگري ادامه داد: استفاده از شير و خامه  پاستوريزه  و رعايت كردن بهداشت در كليه مراحل تهيه و توزيع بستني ميتواند در كاهش آلودگي نقش موثري داشته باشد.دكتر عسگري افزود:بستني فرآيندي را طي ميكند كه در هر مرحله ميتواند از وضعيت كاملا بهداشتي خارج و به يك محصول آلوده تبديل و به سلامت جامعه لطمه بزند .وي گفت: بازرسان بهداشت محيط اين مركز  نمونه گيري و بازرسي از مراكز تهيه و توزيع بستني  در دستور كار خود دارند و از فعاليت واحد هايي كه بستني آلوده توليد كنند جلوگيري خواهند كرد.
تعداد بازدید: 169
Powered by DorsaPortal