۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
1397/07/25 /Dorsapax/Data/Sub_22/File/IMG_1887.JPG
برگزاري جشنواره غذاي سالم به مناسبت روز جهاني غذا در سورشجان

در اين جشنواره  كه با هدف اشاعه ومعرفي غذاهاي سالم ومناسب برگزار شد بيش از 110 هنر جو با پخت غذاي هاي سالم و سنتي به رقابت پرداختند .

ترويج غذاي سالم ، آشنايي با تجربيات و آموخته هاي ديگران وتنوع غذاهاي اصيل ايراني از ديگر اهداف اين جشنواره بوده است . گفتني است در اين جشنواره كه با همكاري آموزش و پرورش بخش لاران برگزار شد به 25 نفر از شركت كنندگان جوايزي از طرف مركز بهداشت شهرستان شهركرد و آموزش و پرورش بخش لاران  اهدا شد . در آيين برگزاري اين جشنواره سرپرست مركز بهداشت شهرستان شهركرد گفت: روز جهاني غذا امسال روز همدردي با گرسنگاني است كه از ابتدايي ترين حق زندگي يعني غذا محروم شده اند

وي گفت: الگوي تغذيه در كشور ايران الگوي نامناسبي است و افراد بسياري از اين بابت در معرض امراض قرار دارند و جهت جلوگيري از شيوع اين امراض ميبايست الگوي تغذيه صحيح در بين آحاد جامعه ترويج شود.دكتر عسگري ادامه داد:بهداشت غذا  شامل نحوه صحيح نگهداري مواد غذايي و آماده سازي براي طبخ مي باشد  كه دو بخش بايد رعايت گردد. وي اين دو بخش را عدم استفاده از مواد غذايي كه براي بدن مضر شناخته شده مانند نمك ،شكر و چربي و استفاده از همه گروههاي مواد غذايي در وعده هاي غذايي شامل گروههاي نان و غلات ،گوشت و حبوبات ،سير و لبنيات ،سبزي و ميوه عنوان نمود

تعداد بازدید: 122
Powered by DorsaPortal