۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
1397/09/25 /Dorsapax/Data/Sub_19/File/imagesCCCCCCCCCC.jpg
الگوي مصرف مواد غذايي و وضعيت تغذيه اي خانوار و فرد بررسي مي شود

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي ؛ سيد راشد جزايري « معاون بهداشتي » از اجراي برنامه ملي بررسي الگوي مصرف مواد غذايي و وضعيت تغذيه اي خانوار و فرد در كشور با همكاري انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور و دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشكي در استان خبر داد.

وي گفت: در اين مطالعه پرسشگران طي دو روز غير متوالي به منازل منتخب مراجعه و سوالاتي در باره غذاهاي مصرفي و مشخصات عمومي اعضاي خانواده مانند سن، تحصيلات و شغل خواهند پرسيد و همچنين وزن اقلام غذايي ،   قد  و وزن اعضاي خانواده نيز اندازه گيري مي شود.

وي تصريح كرد: نتايج اين مطالعه نقش بسيار مهمي در اگاه سازي مسئولان كشور از وضعيت تغذيه اي مردم خواهد داشت و در جهت برنامه ريزي هاي كلان به منظور بهبود وضعيت تغذيه كشورمورد استفاده قرار مي گيرد.لازم به ذكر است تعداد خانوارهاي مورد بررسي در اين مطالعه 164 خانوار در قالب 41 خوشه 4 خانواري مي باشد كه در دو مرحله يعني دي ماه سال جاري و بهار سال 1398 انجام مي گيرد.

تعداد بازدید: 38
Powered by DorsaPortal