۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
1391/06/08 /Dorsapax//Data/Sub_1/File/Resize/aks 030C.JPG
كارشناس مسوول تغذیه مركز بهداشت چهارمحال وبختیاری :

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد: كارشناس مسوول تغذیه مركز بهداشت چهارمحال وبختیاری از كاهش 50 درصدی آمار مبتلایان به سوء تغذیه پس از دو دهه كار مستمر در استان خبر داد.

عنایت كلیج اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری علی رغم محرومیت ها و محدودیت های موجود در بحث تغذیه اقشار ضعیف و كم درآمد استان، با همكاری برون بخشی سایر دستگاه ها توانسته است اقدام ها و سیاست های راهبردی مناسبی را پیش ببرد.

وی افزود: ادامه و بهبود این روند نیازمند توجه بیشتر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در برنامه مداخله ای و حمایتی تغذیه است.

وی استفاده از رسانه های گروهی برای آگاهی بخشی به مردم، تنظیم برنامه غذایی سالیانه و ماهانه برای حوزه علمی خواهران، زنان باردار و شیرده زندانی ، اجرای برنامه آهن یاری در مدارس راهنمایی و متوسطه استان، افزایش تعامل موثر بین بخشی دستگاه های مرتبط با موضوع سلامت و تغذیه را از جمله اقدام های صورت گرفته در جهت بهبود فرهنگ تغذیه و اصلاح آن بر شمرد.

كارشناس مسوول تغذیه مركز بهداشت چهارمحال و بختیاری تصریح كرد: در حال حاضر با توجه به بافت جغرافیایی و شرایط معیشتی شهرستان های این استان به ویژه سه شهرستان كوهرنگ، اردل و لردگان بهبود شاخص های تغذیه ضروری است و تحقق این مهم، علاوه بر همكاری برون بخشی ادارات استان توجه ویژه مسوولان وزارت متبوع در امر برنامه های مداخله ای و حمایتی تغذیه را می طلبد.

بر اساس اين گزارش، سوء تغذیه نوعی بیماری به‌شمار می‌آید كه به علت مصرف ناكافی یا بیش از اندازه یك یا چند ماده غذایی بروز می‌كند، این بیماری در همه كشورهای جهان با نمودهای گوناگون نظیر چاقی، بدخوری یا كم‌خوری دیده می‌شود.

تعداد بازدید: 122
Powered by DorsaPortal