۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
1391/10/21 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/img_3006.jpg
شوراي سياست گذاري و كميته پايش و ارزشيابي ايدز در استان تشكيل می گردد
 

سيد راشد جزايري اظهار داشت: تشكيل اين شورا در آخرين كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان در تاريخ 29اذرماه سال جاري مطرح و تصويب شد.

وي افزود: با توجه به اينكه يكي از كميته هاي زير مجموعه كارگروه سلامت و امنيت غذايي پيشگيري از بيماري ايدز است برنامه كشوري استراتژيك مبارزه با ايدز در اين جلسه تشريح و مقرر گرديد كه شوراي سياست گذاري و كميته پايش و ارزشيابي برنامه ايدز در مركز استان و شهرستان هاي تابعه تشكيل و گزارشات آن هر 3 ماه يكبار به دبيرخانه كارگروه ارئه گردد.

در راستاي اجراي ماده 17 آيين نامه كارگروه سلامت و امنيت غذايي، سازمان ورزش و جوانان متعهد گرديد بسته هاي خدمت جهت سلامت عمومي تدوين و به كارگروه ارائه نمايد.

وي ادامه داد، همچنين به منظور اقدامات پيشگيرانه از كشتار غير بهداشتي دام و جلوگيري از شيوع تب كريمه كنگو جلسات هماهنگي به منظور ساماندهي وضعيت كشتار دام در روستاهاي كاج و بارده ، هاروني و شهرهاي چلگرد و سودجان تشكيل گردد.

وي بررسي مشكلات و طرح شكوايه هاي مردمي ازكشتارگاه طيور جهانبين به علت بالا بودن ميزان آلايندگي و فاضلاب و انجام پيگيري ها و اقدامات قانوني توسط اداره كل محيط زيست در خصوص مجهز كردن سيستم تصفيه فاضلاب را از ديگر مسائل مطرح شده در اين كارگروه برشمرد.

به گفته وي، كنترل عوامل محيطي به منظور پيشگيري از بيماري هاي منتقله توسط آب و مواد غذايي از ديگر مباحث مطرح شده در اين كارگروه بوده است كه دستورالعمل وزارت بهداشت و درمان به منظور ايجاد هماهنگي و جلسه مشاركت و همكاري بين بخشي جهت اعضاي كارگروه تشريح و تبيين گرديد.

جزايري افزود: از مصوبات ديگر فعال سازي كميته حفاظت از منابع آب استان بوده كه اعضا تعيين و جلسات و پيگيري در استانداري برگزار مي شود.

وي تصريح كرد: به منظور پيش برد اهداف سند ملي و راهبري آن از جمله تصميمات كارگروه اخير سلامت و امنيت غذايي ارائه گزارش عملكرد كميسون ماده 11 در خصوص بازرسي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي كارخانجات و تخلفات مربوط به آن بوده است.

كارشناس مسئول گروه بهداشت محيط و حرفه اي مركز بهداشت استان گفت: دركارگروه اخير خدمات كشتار دام در روستاها به تعاوني و دهياران واگذار شد.

با توجه به اينكه شاخص هاي جمع آوري و محل دفن زباله در مناطق روستايي پايين و از وضعيت مطلوبي برخوردار نيست. مراتب به مدير كل امور روستايي استانداري ابلاغ تا به منظور جلب مشاركت و همكاري دهياران درجمع آوري زباله هاي روستايي تلاش و تمهيدات لازم را به عمل آورند.

جزايري اذعان داشت: اعلام اولويت هاي پژوهش مرتبط با كارگروه سلامت از ديگر مباحث مطرح شده در كارگروه است كه از دستگاه هاي عضو خواسته شد در اين رابطه اولويت هاي پژوهشي خود را به دبيرخانه كارگروه اعلام نمايند.

وي گفت: وضعيت نامطلوب بهداشتي شهر چلگرد و مراكز توريستي و گردشگري پير غار از موضوعات مورد تاكيد اين كارگروه بود كه مقرر گرديد اين موضوع در كارگروه هاي شهرستان هاي كوهرنگ و فارسان و كارگروه هاي شهرستاني مطرح و پيگيري شود.

وي با اشاره به وضعيت آبرساني روستاهاي منطقه سرخون كه بعلت آلودگي منبع تامين آب با مواد نفتي موجب بروز مشكلات عديده در رابطه با تامين آب براي مردم منطقه شده است افزود: كارگروه خواستار پيگيري مجدانه دستگاه هاي مرتبط در اين خصوص شد.

بر اساس اين گزارش، كارگروه سلامت و امنيت غذايي هر 45 روز تا 3 ماه يكبار با حضور استاندار، معاونت سياسي و امنيتي استانداري، معاونت برنامه ريزي استانداري، مديران سازمان هاي صدا و سيما، حفاظت محيط زيست، جهاد كشاورزي، ورزش و جوانان استان واداره كل آموزش و پرورش ، مدير عامل شركت اب و فاضلاب شهري و روستايي و دادستان مركز استان، مدير كل صنايع ، معادن و تجارت ، مدير كل معاون كار و رفاه اجتماعي، مدير كل استاندارد و تحقيقات صنعتي و نمايندگان دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در محل استانداري تشكيل مي گردد.

گفتني است، مديران دستگاه هاي مذكور به عنوان اعضاي دائم در تمامي جلسات اين كارگروه شركت داشته و درهر جلسه با دعوت از فرماندار يكي از شهرستان ها به عنوان رئيس كارگروه مشكلات آن شهرستان بررسي و راه كارهاي كارشناسي شده و طرح هاي عملي جهت رفع اين مشكلات ارائه مي گردد.

تعداد بازدید: 159
Powered by DorsaPortal