۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
1393/10/24 /Dorsapax/Data/Sub_19/File/qqqqqqq.jpg
تشكيل جلسه هم انديشي بازبيني توزيع شير مدارس استان چهار محال و بختياري در مركز بهداشت استان
بهمن بنائي مسئول  گروه سلامت محيط و كار معاونت بهداشتي گفت: در مورخ 23/10/93 جلسه هم انديشي بازبيني توزيع شير مدارس استان با حضور رياست محترم مركز بهداشت استان جناب آقاي دكتر عبدالمجيد  فدايي كارشناسان گروه سلامت محيط و كار مركز بهداشت استان – كارشناسان مسئول بهداشت محيط و كارشناسان بهداشت مواد غذايي شبكه هاي بهداشت تمامي شهرستانهاي استان- كارشناسان معاونت غذا و دارو و آزمايشگاه مواد غذايي استان – نمايندگان آموزش و پرورش استان و نماينده كارخانه شير طرف قرارداد توزيع شير استان ، در سالن اجتماعات مركز بهداشت استان با تلاوتي چند از كلام ا... مجيد برگزار شد.
وي ادامه داد: در ابتدا آقاي دكتر فدايي ضمن خيرمقدم به مدعوين محترم در خصوص اهميت و ارزش غذايي شير سالم جهت دانش آموزان از نظر تغذيه اي اشاره نمودند و تاكيد داشتند مصرف شير در بين دانش آموزان به يك فرهنگ و عادت تبديل شود. همچنين بر توليد شير با كيفيت بالا جهت دانش آموزان توسط كارخانجات اشاره نمودند و اظهار داشتند كه شير توزيعي بين دانش آموزان در مرحله اول با رعايت ميزان نسبت 40 درصد پاستوريزه و 60 درصد استريليزه خواهد بود و در مرحله دوم با توجه به كمبود گسترده ويتامين D و نتايج سوء آن در سلامت دانش آموزان ، توزيع شير غني شده با ويتامين D مي باشد ، كه وزارت آموزش و پرورش به عنوان دستگاه مباشر و توزيع كننده شير مدارس كشور بوده كه دبيرخانه كارگروه استاني برنامه شير مدرسه در اداره آموزش و پرورش استان به رياست مدير كل آموزش و پرورش مي باشد كه وظيفه تامين و توزيع شير مدرسه را بعهده دارد و وزارت بهداشت تنها نظارت بر كيفيت و سلامت شير مدارس از خط توليد تا روي ميز دانش آموزان بر عهده وزارت بهداشت مي باشد كه لازم است به علت حساسيت موضوع از طريق دبيرخانه كارگروه واقع در سازمان آموزش و پرورش استان در صورت وجود مشكل جلسات با فوريت برگزار گردد. همچنين كليه وسائط حمل و نقل شير مجهز به زنجيره سرما و آلارم هشداردهنده باشند و افراد مسئول در امر توزيع شير مجهز به روپوش و داراي كارت بهداشت باشند همچنين بسته هاي شير در مدارس در معرض تابش نور خورشيد و باران قرار نگيرند و جهت نگهداري شير پاستوريزه در مدرسه تا زمان مصرف از يخچال با دماي 4 درجه سانتيگراد و با ظرفيت مطلوب استفاده گردد و كليه بسته هاي شير بر روي پالت با ارتفاع حداقل 30 سانتيمتر از كف انبار قرار گيرند و از قرار دادن تعداد زياد بسته ها بر روي يكديگر خود داري گردد.
تعداد بازدید: 78
Powered by DorsaPortal