به گزارش وب دا؛ بهمن بنايي افزود: اين كارگاه دو روزه با حضور 180 نفر از بازرسان بهداشت محيط و حرفه اي مركز بهداشت استان و شبكه هاي هفتگانه در سالن همايش هاي ابن سيناي مجتمع رحميته برگزار شد.
وي، هدف از برگزاري اين كارگاه آموزشي را، آموزش شركت كنندگان پيرامون مديريت نظارت و بازرسي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و كارگاه هاي توليدات مواد غذايي و غير غذايي تحت پوشش معاونت بهداشتي عنوان كرد.
بنايي ، استفاده از نرم افزار هاي جديد و روش هاي پيشرفته به جاي روش هاي سنتي و كاغذي ، مديريت و كنترل زمان در نظارت و بازديد و ثبت گزارشات و گزارش گيري سريع و ارائه به سطوح بالاتر را ازديگر اهداف برگزاري كارگاه برشمرد.
وي ، ضمن تاكيد بر لزوم به روز نمودن اطلاعات علمي و همچنين تكنيك ها و روش هاي بازرسي بازرسان ، تحقق اين امر و تطابق دادن نظارت هاي بازرسين بهداشت محيط و حرفه اي طبق چك ليست ها و استانداردهاي وزارت متبوع با خود كنترلي و خود اظهاري متصديان مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و كارفرمايان كارگاه هاي غير خانگي را از اهداف دنبال شده در اين كارگاه اعلام كرد.
كارشناس بهداشت محيط و مواد غذايي معاونت بهداشتي اين دانشگاه ، در ادامه از فراهم شدن امكان دسترسي به نحوه نظارت و بازرسي در رستوران ها و مراكز بين راهي با استفاده از سامانه پيامكي خبر داد.
بنايي تصريح كرد: اطلاع رساني به مردم و مشتريان اماكن تهيه و توزيع مواد غذايي بمنظور اطلاع از وضعيت بهداشتي اين مكان ها ، اعمال مديريت و نظارت سطوح مافوق بر نحوه نظارت و بازرسي بازرسان از ديگر دستاوردهاي برگزاري كارگاه آموزشي سامانه جامع مديريت بازرسي بهداشت محيط و حرفه اي بشمار مي رود.