مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱/۳۰
1397/05/20
لاكچري‌بازي به زايمان هم رسيد/ بچه‌ام در اين تاريخ به دنيا بيايد، كلاس دارد!
وب دا؛ اخيراً برخي از مادران باردار، از پزشكان درخواست‌ مي كنند تا با اقداماتي روز زايمان كودك با تاريخ تولد والدين و يا تاريخ ازدواجشان «ست» شود.
به گزارش وب دا به نقل از خبرگزاري فارس از شهركرد، رواج مدگرايي و شيوع باورهايي كه صرفاً براي جلب توجه در زنان و مردان ايجاد شده است اين بار به تغيير زمان زايمان براي هماهنگي بين تاريخ‌هايي مانند زمان ازدواج، تولد والدين و ديگر فرزندان ختم شده است.
اگرچه در خصوص علت اين اقدام فلسفه منطقي وجود ندارد ولي تغيير تاريخ زايمان در اكثر موارد نارسي و ديررسي جنين، مشكلات تنفسي، مغزي و مرگ نوزاد را رقم مي‌زند.

تكامل اعضاي بدن جنين به مرور تا انتهاي بارداري به‌ طول مي‌انجامد
منصوره مسعودي صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهركرد، با اشاره به اينكه اعضاي بدن جنين در زمان هشت تا 12 هفتگي با عنوان دوره ارگانولوژي تشكيل مي‌شود، گفت: تكامل اعضاي بدن جنين به مرور تا انتهاي بارداري به‌ طول مي‌انجامد.

بهترين زمان براي وضع حمل در صورتيكه سزارين قبلي وجود داشته باشد 39 هفتگي است
متخصص زنان و زايمان با بيان اينكه بهترين زمان براي وضع حمل در صورتيكه سزارين قبلي وجود داشته باشد 39 هفتگي است، افزود: در صورت وجود درد و خونريزي و به وجود آمدن وضعيت اورژانسي در 37 يا 38 هفتگي مي‌توان جنين را از رحم خارج و براي مراقبت بيشتر در بخش ان‌آي‌سي‌يو نگهداري كرد.
وي ادامه داد: امروزه مادران باردار با مراجعه به پزشك با بهانه‌هايي مانند يكي بودن تاريخ تولد نوزاد با تاريخ تولد والدين، ديگر فرزندان و يا تاريخ ازدواج، درخواست تغيير زمان وضع حمل را دارند.
مسعودي با اشاره به اينكه طبق كتاب‌هاي رفرنس شروع تكامل جنين از 24 هفته آغاز و تا 34 هفته ادامه دارد، اضافه كرد: گاهي اوقات ديده شده كه در نوازدان 34 تا 38 هفته ريه كاملاً نرسيده است و نياز به مراقبت ويژه در بيمارستان وجود دارد.

در زايمان طبيعي تاريخ وضع حمل مشخص نيست
اين پزشك متخصص گفت: براي مادراني كه اولين تجربه بارداري را داشتند يا زايمان‌هاي قبلي را به‌صورت طبيعي انجام دادند نمي‌توان تاريخ وضع حمل مشخص كرد مگر اينكه درد، خونريزي و پارگي كيسه آب صورت گيرد و نياز به زايمان پيش از موعد باشد.
وي افزود: بر اساس مقالات دانشگاهي يك روز زندگي جنين در شكم مادر معادل سال‌ها زندگي بعد از تولد است.

مرگ نوزادان ناررس در بخش ان آي سي يو به وفور ديده مي‌شود
مسعودي با بيان اينكه احتمال آسيب مغزي و ريوي به نوزاران نارس وجود دارد، اضافه كرد: مرگ نوزاداني كه زودتر از موعد زايمان از رحم به دلايل گوناگون خارج شدن به دليل نارس بودن در بخش ان آي سي يو به وفور ديده مي‌شود.
متخصص زنان و زايمان ادامه داد: در صورتي كه مادر باردار در 39 هفتگي تا 42 هفتگي وضع حمل انجام ندهد با خطر ديررس بودن زايمان روبه رو خواهد بود.
وي گفت: جفت يا عضو خون‌رسان به نوزاد در انتهاي زمان بارداري پير و فرسوده مي‌شود و دستگاه اكسيژن‌رسان از كار مي‌افتد.

احتمال مرگ نوزاد در زايمان ديررس وجود دارد
مسعودي افزود: نبود اكسيژن، كم شدن آب اطراف جنين و خوردن مدفوع توسط جنين از جمله مشكلاتي است كه در زايمان ديررس نوزاد را به كام مرگ مي‌كشاند.
اين پزشك متخصص ادامه داد: با مراجعه به موقع مادر باردار به پزشك معالج مي‌توان از مرگ نوزادان در موارد اين چنيني جلوگيري كرد.
وي از پزشكان متخصص خواست در صورت مراجعه مكرر مادران باردار در خصوص تغيير تاريخ زايمان، با جلسات مشاوره مادر و خانواده را از خطرات احتمالي اين اقدام كه به مرگ نوزاد ختم مي‌شود آگاه كنند.
تعداد بازدید:
193
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:2
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal