مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۵
1397/06/26
پخت وپز نذورات بايد در مكان هايي با شرايط بهداشتي انجام شود
وب دا؛ سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري بر ضرورت رعايت نكات بهداشتي حين پخت و پز نذورات تاكيد و افزود: پخت و پز بايد در مكان هايي با شرايط بهداشتي انجام شود.
به گزارش وب دا؛ سيد راشد جزايري با اشاره به قرار گرفتن در ايام ماه محرم و سوگواري ابا عبدالله الحسين (ع) و توزيع نذورات افزود: براي حفظ سلامت عزاداران رعايت نكات بهداشتي در اطعام دهي در مراسم عزاداري محرم و صفر و اربعين از سوي افراد متولي به ويژه مسئولين هيئت ها و هيئت امناي مساجد و تكايا و مسئولين موكب ها و ايستگاه هاي صلواتي ضروري است.
وي تصريح كرد: كليه افراد درگير در توزيع آب، چاي و غذا بايد داراي كارت بهداشت معتبر بوده و رعايت بهداشت فردي در هنگام ارائه خدمت ضروري است.
وي گفت: همچنين مواد خام مصرفي بايد سالم و بهداشتي باشد و توصيه مي گردد از مواد غذايي مشمول بسته بندي كه مورد تاييد وزارت متبوع است استفاده شود .
جزايري در خصوص استفاده از فراورده هاي خام دامي نيز اظهار داشت: بايد از كشتار مجاز و يا بسته بندي شده كه مورد تاييد وزارت متبوع و سازمان دامپزشكي است استفاده شود.
وي ادامه داد: احشام مورد استفاده براي ذبح و قرباني هم بايد از مراكز مجاز مورد تاييد دامپزشكي تهيه گردد.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد همچنين توصيه كرد: در تهيه و پخت غذا، برنج و مصرف روي سفره ها از نمكهاي بسته بندي يد دار تصفيه شده داراي مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو استفاده شود.
جزايري گفت: در تهيه غذا از روغن هاي داراي مجوز ساخت ازسازمان غذا و دارو با ترانس پايين استفاده شود و براي آشپزي ظروف مناسب استفاده شود.
وي اظهار داشت: در هنگام توزيع غذا، توزيع كنندگان غذا از راه رفتن بر روي سفره ها خودداري كنند.
جزايري نسبت به نگهداري مواد غذايي پخته شده در دماي محيط به مدت طولاني (حداكثر دو ساعت) هشدار داد و گفت: در صورت الزام به نگهداري بيشتر از دو ساعت، بايد مواد غذايي پخته در زير 4درجه سانتي گراد يا در بالاي 63درجه سانتي گراد (روي شمعك گاز)نگهداري تا درجه حرارت ماده غذايي به زير 63درجه نرسد.
وي با بيان اينكه بعضاً هيئت ها و نذر دهنده ها غذا را چند ساعت قبل از مصرف عزاداران به اشتباه بسته بندي مي كنند افزود: اينكار باعث به خطر افتادن سلامت عزاداران مي شود لذا توصيه مي شود از بسته بندي غذا بيش از دو ساعت قبل از مصرف خود داري شود. 
جزايري گفت: از نگهداري مواد غذايي خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل يخچال و يا سردخانه نيز بايد خودداري شود و در صورت توزيع سبزي و سالاد، رعايت مراحل چهارگانه سالم سازي الزامي است و توصيه مي شود از سالاد و سبزي بسته بندي شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود.
رئيس مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري افزود: در ضمن با نصب تابلوها و يا اطلاعيه ممنوعيت استعمال دخانيات و جمع آوري زير سيگاري ها از استعمال مواد دخاني در محل هاي مسقف خودداري گردد.
جزايري در پايان استفاده از آب آشاميدني سالم را مورد تاكيد قرار داد.
تعداد بازدید:
131
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal