مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱/۱۰
1397/08/15
نشست هم انديشي روسا، معاونين و مديران غذا و دارو قطب هفت كشور به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وبدا؛ معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري از برگزاري دومين نشست هم انديشي معاونين و مديران غذا و دارو قطب هفت كشور در سال جاري به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر محمد باقر ملكپور افزود: اين نشست با حضور روساي دانشگاه هاي قطب هفت كشور شامل دانشگاه هاي علوم پزشكي، اصفهان، كاشان، يزد و شهركرد و دكتر غلامرضا اصغري معاون محترم وزير و رئيس سازمان غذا و دارو در پانزدهمين روز از آبان ماه 97 در سالن جنبي ابن سينا مجتمع رحمتيه برگزار شد.
وي تصريح كرد: اين نشست با محوريت بررسي مشكلات و چالش هاي معاونت هاي غذا و داروي منطقه هفت كشور و بيان نقطه نظرات و پيشنهادات شركت كنندگان برگزار شد.
به گفته وي، همچنين در اين نشست گزارش اقدامات انجام شده در شش ماهه اول سال 97 دانشگاه علوم پزشكي اصفهان از سوي معاون غذا و داروي اين دانشگاه ارائه و با پس از تشكيل كارگروه هاي مديريتي، جمع بندي مباحث ارائه شده صورت گرفت.
دكتر ملكپور گفت: دكتر خالدي فر رياست دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در ابتداي اين نشست ضمن خير مقدم به بيان اهداف نشست پرداخت و اظهار اميدواري كرد: با برگزاري اين نشست ها و تبادل نظر و هم انديشي دست اندركاران و صاحب نظران در حوزه تامين غذا و دارو شاهد كاهش چالش هاي اين حوزه باشيم.
وي افزود: دكتر اصغري نيز در اين نشست با بيان اينكه استراتژي دشمن بر نارضايتي ، ايجاد محدوديت و گرفتاري براي مردم است اظهار داشت: بايد تلاش كنيم بر خلاف اين استراتژي عمل و همچنان خدمات حوزه سلامت را ارتقاء دهيم.
وي تصريح كرد: معاون وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو همچنين بر تداوم اجراي برنامه تحول نظام سلامت با قوت بيشتر تاكيد كرد.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: وي همچنين به تامين دارو و تجهيزات درمانگاه ها و كلينيك هاي بخش دولتي و خصوصي تاكيد و اظهار داشت: طي دو ماه اخير ستاد ويژه مقابله با تحريم ها در وزارتخانه تشكيل و هر شنبه با تشكيل جلسه مباحث مرتبط با تحريم ها و تاثير آن بر تامين دارو و تجهيزات پزشكي بررسي و چاره انديشي مي شود.
دكتر ملكپور گفت: وي همچنين خاطر نشان كرد: خوشبختانه 97 درصد از داورهاي مورد نياز در كشور توليد مي شود و با توجه به اينكه هنوز بيش از 70 درصد تجهيزات پزشكي وارداتي است بايد بر توان توليد داخلي تكيه و آن را تقويت كرد.
به گفته وي، دكتر اصغري اولويت آينده كشور را تقويت صنعت و توليد داخل در شرايط تحريم و كاهش عوارض تحريم ها دانست.
وي افزود: همچنين رئيس سازمان غذا و دارو، تامين دارو و تجهيزات و  مديريت هزينه ها را از اولويت هاي حوزه سلامت در شرايط كنوني كشور دانست.
معاون غذاو داروي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: دكتر طاهره چنگيز سرپرست قطب 7 كشور و رئيس دانشگاه اصفهان نيز در اين نشست اقدام بيمه ها بويژه بيمه سلامت براي پرداخت بخشي از بدهي هاي دانشگاه هاي علوم پزشكي، را موجب گشايش در امور دانشگاه ها دانست و اظهار داشت: اقدامات خوبي در مناطق در راستاي نظارت، تشكيل كميته هاي مختلف براي مديريت مصرف، خريد و سامان دهي انبار ها و خريد بر حسب نياز و پيش بيني موارد ضروري صورت گرفت است.
دكتر ملكپور گفت: دكتر چنگيز اين اقدامات و تداوم اين گونه اقدامات را از دستاوردهاي تحريم هاي اخير دانست و افزود: از فرصت تحريم ها مي توان براي اصلاح سيستم موجود استفاده كرد.
تعداد بازدید:
317
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:2
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal