مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱/۳۱
1397/08/22
شصت و پنجمين جلسه كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي تشكيل شد
وبدا؛ سرپرست معاونت اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري از تشكيل شصت و پنجمين جلسه كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي اين استان در نوزدهمين روز از آبان ماه جاري در استانداري خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر علي احمدي افزود: اين جلسه با حضور دكتر نرگس رستمي رئيس اداره همكاري بين بخشي و عضو هيات علمي دبيرخانه شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي، دكتر غلام رضا حيدري عضو هيات علمي و مشاور رئيس دبيرخانه و شورا و شيرين شيخي زاده كارشناس اين دبيرخانه، معاون سياسي و امنيتي استانداري، رياست دانشگاه و ساير اعضاي كارگروه تشكيل شد.
وي تصريح كرد: در اين جلسه ضمن ارائه برنامه جامع سلامت استان ، جمع بندي نظرات انجام و برنامه نهايي شد.
سرپرست معاونت اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري اظهار داشت: در برنامه جامع سلامت استان 24 پروژه ديده شده و دورنماي سلامت استان و اهداف راهبردي در سال 1404 براي پيشگيري و كنترل بيماري هاي غير واگير و مرگ هاي قابل اجتناب و زودرس مورد اشاره قرار گرفته اند.
وي، ارتقاء سلامت رواني اجتماعي عموم مردم و شاخص هاي عدالت در سلامت، كنترل رشد اختلالات رواني را از ديگر اهداف اين برنامه عنوان كرد.
به گفته وي، دكتر خالدي فر رياست دانشگاه در اين جلسه خاطر نشان كرد: برنامه جامع سلامت استان پس از جمع بندي نظرات و ارسال آن به دبيرخانه و نهايي شدن، به تصويب رسيده و در جلسه شوراي برنامه ريزي استان به تصويب و براي اجرا به دستگاه هاي اجرايي ابلاغ مي گردد.
سرپرست معاونت اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري افزود: دكتر رستمي نيز ضمن تقدير از معاونت اجتماعي دانشگاه و كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان بر لزوم تقويت مشاركت مردم در استقرار برنامه جامع سلامت تاكيد و اظهار داشت: مبتني بر شواهد بودن يكي از ويژگي هاي اين برنامه است لذا اميد است با اجراي اين برنامه شاهد ارتقاء شاخص هاي سلامت بوده و از اين پس برنامه مبناي تعيين كار كارگروه ساغ قرار بگيرد و پس از آن ساير مسائل به ترتيب اولويت در كارگروه طرح و پيگيري شود.
دكتر احمدي گفت: وي همچنين افزود: در كنار برنامه جامع سلامت چند برنامه و مصوبه شوراي عالي سلامت در كل كشور در حال پيگيري است كه در اين برنامه ها سلامت محصولات غذايي مورد توجه قرار گرفته و چالش باقي مانده سموم در محصولات كشاورزي مورد توجه قرار گرفته است.
وي افزود: دكتر رستمي گفت: طرح اصلاح 8 محصول منتخب به تمامي استان ها ابلاغ شده است.
دكتر احمدي گفت: از ديگر مباحث مطرح شده توسط وي، كاهش مصرف نمك در نان هاي سنتي در كشور بود.
تعداد بازدید:
518
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:1 تعداد کل امتیازها:5
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal