مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱/۳۰
1397/12/27
هفدهمين و هجدهمين جلسه ستاد اجرايي برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد
وبدا؛ معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: هفدهمين و هجدهمين جلسه ستاد اجرايي برنامه تحول نظام سلامت نيز به ترتيب در سوم بهمن ماه و سيزدهمين روز از اسفندماه 97 برگزار شد.
به گزارش وبدا؛ دكتر حميد رئيسي افزود: هفدهمين جلسه ستاد اجرايي برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه، در تاريخ 3 / 11 / 97 با حضور اعضا با محوريت بررسي عملكرد بيمارستانها در حوزه مديريت هزينه و اجراي سياستهاي 17 گانه ابلاغي ، راه اندازي داشبورد مديريتي سيستم اطلاعات بيمارستانها و بررسي مصوبات جلسه قبل برگزار گرديد.
وي تصريح كرد: در اين جلسه در خصوص تنظيم سقف اعمال شده جهت خدمات بهداشتي درماني ارائه شده به بيمه شدگان سازمان بيمه سلامت، در مراكز تابعه دانشگاه مقرر گرديد، ضمن بررسي و بازنگري نسبت به ارقام اعلام شده مطابق با عملكرد كليه مراكز تابعه ظرف 7 روز اقدام گردد.
دكتر رئيسي افزود: همچنين با توجه به در اولويت قرار گرفتن اجرايي سازي نظام ارجاع سطح 2و3 در وزارت بهداشت و تكليف دانشگاه ها جهت پياده سازي آن در سطح كل استان تا پايان سال مقرر گرديد: نظام ارجاع بيمارستان سيدالشهداء(ع) فارسان در دهه فجر سالجاري به بهره برداري برسد.
به گفته وي، با توجه به گزارش ارائه شده از داشبورد مديريت اطلاعات سامانه در جلسه HIS مقرر گرديد، ضمن ارائه گزارش تكميلي جهت نحوه بهره برداري و تكاليف كار و وظايف مديران از داشبورد مديريتي، اقدامات لازم جهت فراهم سازي دسترسي به داشبورد صورت گيرد.
معاون توسعه مدييريت و منابع دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: در راستاي ارائه گزارش تيم بازديد وزارت بهداشت از عملكرد مديريت منابع و مصارف در بيمارستانهاي استان و ايراد وارده به ارسال نكردن به موقع اطلاعات به سامانه سپاس ظرف 48 ساعت مقرر گرديد، پيگيري و اقدام لازم جهت رفع اشكال و عملياتي شدن موضوع توسط مدير فنآوري اطلاعات دانشگاه صورت گيرد و نتيجه اقدامات انجام شده در بيمارستان آيت الله كاشاني ارائه گردد.
دكتر رئيسي اظهار داشت: پيرو گزارش مختلف ارائه شده از عملكرد منابع و مصارف و وضعيت درآمدي با توجه كاهش بيش از انتظار درآمدهاي بيمارستانها مقرر گرديد: كليه بيمارستانها ضمن آسيب شناسي و بررسي علل كاهش درآمد، ضمن رعايت سياستهاي ابلاغي مديريت هزينه ها، برنامه جامع خود را جهت احياي درآمدها، با راهكارهاي جديد ارائه نمايند.
وي، ارائه ساز و كار در بيمارستانها بمنظور رصد كليه درآمد ها و عملكرد بيمه ها به صورت هفتگي و ماهانه را از ديگر راهكارهاي ارائه شده در اين جلسه پيرو گزارش مختلف ارائه شده از عملكرد منابع و مصارف و وضعيت درآمدي بيمارستان ها عنوان كرد.
وي اضافه كرد: همچنين مقرر شد، حوزه اقتصاد درمان نسبت به بررسي و گزارشهاي تحليلي نسبت به منابع و هزينه هاي بيمارستاني با اولويت نيروي انساني با واحدهاي تخصصي مربوطه اقدام نمايد و ضمن بررسي استانداردها و شاخصهاي موجود، كمبود يا مازاد نيروي انساني استخراج گردد.
وي گفت: با عنايت به تكاليف مطرح شده در اجلاس معاونين درمان از جمله استقرار برنامه هاي دولت الكترونيك شامل: ارتقاء سيستم اطلاعات بيمارستانها(HIS) و الحاق شركتهاي كوچك به شركتهاي بزرگ، امضاي الكترونيك پزشك و پرستار، ارسال الكترونيك اسناد و نسخ پزشكي از بيمارستانها به بيمه ها، اجراي برنامه استحقاق سنجي، حذف دفترچه بيمه هم در بخش خصوصي و هم در بخش دولتي، مقرر گرديد، اقدامات لازم جهت اجرايي سازي آن توسط مدير محترم فنآوري اطلاعات دانشگاه و معاونت درمان به عمل آيد و پيشنهاد گرديد از دانشگاههاي پيشرو از جمله كرمان و البرز بازديد به عمل آيد.
دكتر رئيسي افزود: در راستاي اعتبار ابلاغي برنامه تحول نظام سلامت نيز، به ميزان 40 ميليارد ريال با در نظر گرفتن اولويتهاي ايام نوروز و رفع كمبودها ونيازهاي اورژانسي در حوزه تجهيزات پزشكي مقرر گرديد، مبلغ مذكور در اختيار تجهيزات پزشكي قرار گيرد .
وي ادامه داد: با عنايت به توزيع اعتبار صرفه جويي شده در خدمات دولتي طرف قرارداد سازمان بيمه سلامت جهت بخش خصوصي و همچنين كمبود منابع ريالي جهت تامين داروهاي مورد نياز مراجعين به داورخانه شهداء به پيشنهاد معاون محترم غذا و داروي دانشگاه مقرر گرديد، ضمن تعامل سازمان بيمه سلامت استان چند داروخانه خصوصي در سطح استان جهت همكاري و تامين داروهاي مورد نيازبيماران با اين معاونت همكاري لازم را به عمل آورند.
معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: هجدهمين جلسه ستاد اجرايي برنامه تحول نظام سلامت نيز با حضور سرپرست دانشگاه، اعضاء ستاد اجرايي و رؤسا و مديران بيمارستانهاي استان با محوريت بررسي وضعيت اجرايي سازي نظام ارجاع ، بررسي وضعيت كسورات بيمارستانها و بررسي مصوبات جلسه قبل سيزدهم اسفندماه برگزار شد.
وي از مصوبات اين جلسه با عنايت به تكاليف ابلاغي وزارت بهداشت و در اولويت قرارگرفتن اجراي نظام ارجاع نسبت به ساير برنامه ها، به عملياتي شدن برنامه نظام ارجاع در سطح 2 در بيمارستان سيدالشهداء(ع) فارسان از 20 اسفند ماه سالجاري اشاره داشت.
وي افزود: همچنين قرر گرديد، به منظور رفع موانع در 2 ماه اول شروع كار پذيرش در صورت فراهم نبودن موارد ثبت الكترونيك، به صورت دستي نيز اقدام گردد.
دكتر رئيسي اضافه كرد: در موارد نبود برخي تخصص ها در بيمارستان فارسان نيز برنامه ريزي و اقدام لازم جهت پوشش خدمات مورد نياز توسط كلينيك امام علي(ع) صورت خواهد گرفت.
به گفته وي، به منظور در نظر گرفتن مشوق هاي لازم جهت جلب مشاركت پزشكان جزئيات بسته تشويقي در جلسه كارگروه توزيع درآمد دانشگاه بررسي و اقدام لازم به عمل خواهد آمد.
وي افزود: با توجه به ضرورت فرهنگ سازي عمومي جهت رعايت برنامه ارجاع نيز مقرر گرديد، بسته اطلاع رساني عمومي جهت نظام ارجاع شهرستان فارسان توسط روابط عمومي دانشگاه آماده و در سطوح مختلف ارائه گردد، همچنين جزييات و فرآيند اطلاع رساني و پاسخگويي عمومي توسط ستاد هدايت معاونت درمان و ستاد ارجاع معاونت بهداشت در اختيار مدير روابط عمومي دانشگاه قرار گيرد.
وي اظهار داشت: با توجه به اهميت رعايت برنامه زماني تعيين شده در سطح كشور، برنامه مذكور جهت ساير بيمارستان ها نيز همزمان با بيمارستان سيدالشهداء(ع) فارسان آغاز مي شود و با توجه به ضرورت هماهنگي پيشبرد برنامه با آخرين تصميمات وزارت بهداشت و جلسه پيش روي استانداري كليه مصوبات مذكور رصد مي شود و مطابق با آن اقدام مي گردد.
معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: در خصوص گزارش ارائه شده مربوط به كسورات مراكز تابعه دانشگاه و طرح چالشهاي مختلف، نظر به اذعان سرپرست دانشگاه مبني بر ضعيف بودن عملكرد فعلي دانشگاه در حوزه بيمه گري و كسورات و به منظور حفظ درآمدهاي بيمارستاني نيز مقرر گرديد، تا زمان رفع مشكلات داخلي منجر به تحميل كسورات ،عملكرد بيمارستانها در ستاد اجرايي رصد شود وگزارش هاي كارشناسي همچنان ادامه يابد،همچنين جهت اولين جلسه ستاد اجرايي در سال 1398 گزارش تكميلي نيز ارائه گردد.
وي، ارائه برنامه عملياتي كسورات و بيمه گري دانشگاه با هدف ساماندهي و رفع مشكلات جهت سال 1398 و موظف نمودن كليه رؤساي بيمارستانها به رصد وضعيت كسورات و بيمه گري بيمارستان به صورت ماهانه و بكارگيري توانمندترين افراد در حوزه درآمد بيمارستان ها را از راهكارهاي ارائه شده در راستاي حل اين مسئله برشمرد.
وي اظهار داشت: با توجه به عدم ثبت اطلاعات كسورات مربوط به بيمه تامين اجتماعي ، نيروهاي مسلح و كميته امداد در HIS در اكثر بيمارستانهاي تابعه مقرر گرديد با هماهنگي معاونت درمان و مسؤول پيگيري امور HIS دانشگاه جهت سال آتي اطلاعات مربوطه الزاماً ثبت گردد.
دكتر رئيسي گفت: با توجه به طرح برخي مشكلات مربوط به سازمان تامين اجتماعي از جمله اعلام كسورات با تاخير زماني، تعيين نكردن جزييات كسورات سرپايي، دومرحله اي بودن كسورات و....مقرر گرديد، مشكلات مربوط به اين سازمان ضمن بررسي مجدد و طرح در جلسه مشترك با آن سازمان در شوراي همسويي سازمانهاي بيمه نيز مطرح و مورد پيگيري قرار گيرد.
وي گفت: در پايان نيز با توجه به چالشهاي مطرح شده و پيشنهاد اجرايي سازي برنامه "ارسال الكترونيك اسناد به سازمانهاي بيمه" به عنوان اولويت اصلي در سال 1398 جهت ساماندهي امور بيمه گري و درآمد مقرر گرديد، ضمن تشكيل تيم كارشناسي با مشاركت معاونت درمان، مدير امور مالي دانشگاه و مدير فنآوري اطلاعات دانشگاه، برنامه ريزي و اقدامات لازم به عمل آيد و نتيجه اقدامات در جلسات ستاد اجرايي مطرح گردد.
تعداد بازدید:
38
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal