مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۵
1398/07/13
آخرين وضعيت بهداشتي و درماني روستائيان در لردگان
آخرين وضعيت بهداشتي و درماني روستائيان در لردگان / آگاهي حق مردم است؛ اطلاعات شخصي را رسانه‌اي نمي‌كنيم
وبدا؛ رئيس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت از مردم خواست به اخبار رسانه‌هاي بيگانه و مطالب برخي از كانال‌ها در فضاي مجازي درباره روستاي چنارمحمودي لردگان اعتنا نكنند چرا كه محتواي اين رسانه‌ها درباره تعداد و چگونگي ابتلاي مردم اين روستا به عفونت اچ آي وي كذب محض است.
به گزارش وبدا به نقل از همشهري آنلاين، دكتر گويا افزود: تعداد مبتلايان و چگونگي ابتلاي مردم روستا چيزي نيست كه از سوي برخي منابع بزرگ‌نمايي شده است و قطعا افرادي كه اطلاعات غلط به مردم مي‌دهند نمي‌توانند اعتماد مردم را نسبت به نظام بهداشت و درمان كشور سلب كنند چرا كه ما همواره در برهه‌ها و عرصه‌هاي مختلف همچون دفاع مقدس و هر زمان كه مردم به ما نياز داشته‌اند، نشان داده‌ايم كه براي وضعيت سلامت مردم از هيچ كوششي دريغ نمي‌كنيم.
او درباره اقدامات انجام شده براي اهالي اين روستا گفت: از زماني كه متوجه شديم مواردي از ابتلاي به عفونت اچ آي وي در روستاي چنارمحمودي مشاهده شده است بلافاصله هم اقدامات درماني، هم امكانات پيشگيرانه و هم اقدامات بيماريابي فعال را آغاز كرديم.
رئيس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت افزود: بعد از آزمايش‌هاي تكميلي مشخص شد كه چهار نفر مشكوك به ابتلاي به عفونت اچ آي وي هستند. بلافاصله آزمايش‌هاي تكميلي انجام و مشخص شد كه به طور قطع اين چهار نفر مبتلا به عفونت هستند. بعد از آن عمليات بيماريابي فعال را در سطح روستا با حمايت مردم و مسئولان منطقه توسط دانشگاه علوم پزشكي استان آغاز كرديم. يك تيم تخصصي در محل مستقر و علاوه بر اين، يك پزشك فوق‌تخصص ايدز هم اعزام و تمام امكانات درماني و تشخيصي مستقر شد.
دكتر گويا گفت: پس از آزمايش‌هاي تكميلي مشخص شد كه تعداد كمي از مردم به عفونت مبتلا شده اند و اينكه گفته شده تعداد مبتلايان زياد است دروغ محض و كذب است. متاسفانه در اين زمينه رسانه‌هاي بيگانه اطلاعات كذب به مردم ارائه مي‌دهند و قصدشان اين است كه اعتماد مردم را نسبت به نظام سلامت و درماني كشور سلب كنند.
رئيس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت افزود: اصل اول براي ما اين بود افرادي كه مبتلا شدند را شناسايي كنيم. در اين راه خود مردم هم ما را همراهي كردند. مردم با رضايت شخصي در طي اين مدت به ما مراجعه مي‌كردند و آزمايش مي‌دادند و ما هم در صورت مبتلا بودن آنها را تحت درمان قرار داديم.
وي افزود: اقدامات ما كاملا محرمانه بود و هست چرا كه ما امين مردم هستيم. مردم فرزندان و همسران خود را به ما مي‌سپارند و ما هم همواره قدردان اعتماد مردم بوده و هستيم و محرم راز و اسرارشان خواهيم ماند.
گويا تاكيد كرد: ما براي اينكه هرگونه اخبار كذب نگران‌كننده را كه رسانه‌هاي بيگانه در اين‌باره در جامعه تزريق كرده‌اند را از بين ببريم به طور كامل و با شفافيت كامل اطلاع‌رساني كرديم و واقعيات را به گوش مردم رسانديم و از آنجا كه معتقد هستيم آگاهي حق مردم است از هر نوع اطلاع‌رساني كه سبب آگاهي مردم شود استقبال مي‌كنيم.
رئيس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت تاكيد كرد: مردم حق دارند كه بدانند در چنين شرايطي چطور بايد از خود محافظت و مراقبت كنند. مردم بايد بدانند كه ايدز خيلي ساده قابل پيشگيري است و الان بهترين فرصت است. مردم بايد بدانند، كسي كه به ايدز مبتلا مي‌شود اگر از خود به خوبي مراقبت كند مي‌تواند تا سال‌هاي سال زندگي كند.
دكتر گويا تصريح كرد: اينكه رسانه‌هاي بيگانه و افراد مغرض به ويژه در فضاي مجازي به دروغ اعلام كردند كه عفونت از طريق سرنگ آلوده به دليل گرفتن آزمايش بوده است كاملا دروغ است. نيروهاي بهداشتي ما دلسوز مردم هستند و همواره براي حفظ و تامين سلامت مردم در حال فعاليت و خدمت هستند. تيم بهداشتي ما چه براي انجام آزمايش، چه واكسيناسيون و ... همواره و همه‌جا از سرنگ و وسايل يك‌بار مصرف استفاده مي‌كنند و اين را همه مردم هم مي‌دانند و هم به عينا مشاهده كرده اند.
وي گفت: راه انتقال به اطلاع مردم رسيده است و مردم منطقه مي‌دانند. ما امين مردم هستيم و حق نداريم كه اسرار مردم را افشا كنيم. وزارت بهداشت به هيچ عنوان خود را مجاز نمي‌داند كه در اين مورد، اطلاعات شخصي بيماران را اطلاع رساني و رسانه اي كند.
اين مقام مسئول درباره وضعيت فعلي مردم در روستار چنار محمودي گفت: من روز پنج‌شنبه به شهركرد عزيمت كردم و با مسئولان ملاقات كردم و از مركز درماني كه براي اين منظور در نظر گرفته شده است بازديد داشتم. مردم از روند كار رضايت كامل داشتند و داوطلبانه و با رضايت كامل براي آزمايش به ما مراجعه مي‌كنند.
وي گفت: هيچگونه كمبود دارو يا امكانات تشخيصي براي مراقبت و درمان ايدز در منطقه وجود ندارد و البته در كل كشور هم در اين زمينه هيچ مشكلي نداريم.
تعداد بازدید:
375
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:8
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal