مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱/۳۱
1398/08/18
تاكيد عضو كميته پدافند غير عامل وزارت بهداشت بر ضرورت نهادينه شدن جايگاه پدافند غير عامل در كشور
وبدا؛ عضو كميته علمي پدافند غيرعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اينكه جايگاه پدافندغيرعامل در كشوربخوبي نهادينه نشده است، گفت: هنوز برخي مديران به حساسيت اين موضوع آگاه نيستند.
به گزارش وبدا؛ دكترسهيل نصوحي در همايش پدافندغيرعامل در حوزه سلامت افزود: هر حادثه وسيعي كه فاجعه به شمار آيد بايد متولي مشخصي براي برنامه‌ريزي و چگونگي مواجهه با آن حادثه داشته باشد و متولي آن در كشور سازمان پدافندغيرعامل تعيين شده است.
وي ادامه داد: اين در حالي است كه هنوز برخي مسئولان به حساسيت موضوع پدافندغيرعامل به عنوان يك رسالت پي نبرده و وظايفي كه در اين حوزه برعهده دارند را انجام نمي‌دهند كه همين عامل سبب مي‌شود تا وحدت رويه در مديريت بحران‌ها و حوادث دسته‌جمعي در برخي موارد با اختلال همراه شود.
وي، رفع خلاهاي قانوني حوزه پدافندغيرعامل را عامل مهمي در پيشبرد صحيح اين مقوله در كشور دانست و تصريح كرد: با پيگيري مسئولان متولي اين موضوع در مجلس شوراي اسلامي مطرح شده و نمايندگان به دنبال آن هستند كه با رفع خلاهاي اين حوزه بستري فراهم كنند تا اگر مديران وظايف محوله را انجام ندهند در برابر مراجع قانوني پاسخگوي رفتار خود باشند.
اين عضو كميته علمي پدافند غيرعامل وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: مسئولان بايد بدانند پدافندغيرعامل يك رسالت و وظيفه است و وظايفي كه از سوي فرماندهي پدافندغيرعامل برعهده آنها گذاشته مي‌شود را انجام دهند كه در مديريت حوادث و بحران‌ها با مشكلي مواجه نشويم.
وي، آموزش را از ديگر الزامات تبيين جايگاه پدافندغيرعامل در كشور دانست و گفت: صدا و سيما به جاي تبليغات غيرضرور مي‌تواند در ارتقاي دانش و آگاهي مردم نسبت به فرايندهاي پدافندغيرعامل نقش موثري ايفا كند.
دكتر نصوحي ضمن ارائه تعريف مخاطره افزود: در تحليل مخاطره احتمال وقوع يك حادثه ي شديد را در يك مكان خاص در يك زمان خاص و با يك شدت و دوره زماني خاص براي يك جمعيت آسيب پذير و بنيان هاي آسيب پذير زندگي ايشان توصيف و ارزيابي مي كند.
وي تصريح كرد: اين تحليل را كه در آن مردم،‌ حيوانات ، ساختارها و محصولات در معرض خطر مي باشند توصيف و ارزيابي مي كند.
وي، شناسايي افراد يا عناصر بالقوه آسيب پذير، تعيين و تحليل عوامل موثر بر يا حاصل از آسيب پذيري و برآورد درجه آسيب پذيري، تحليل قابليت هاي حفاظت از خود و برآورد خطر پذيرفته شده را از مراحل تحليل آسيب پذيري برشمرد و در ادامه به تشريح هر يك از اين مراحل پرداخت.
گفتني است، همايش جنگ ‌نرم و پدافند غيرعامل در حوزه سلامت در چهاردهمين روز از آبان ماه 98 در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار و انواع تهديدات حوزه سلامت در اين همايش تشريح شد.
تعداد بازدید:
153
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal