مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱/۹
1399/03/30
افزايش شمار قربانيان كرونا در چهارمحال و بختياري
وبدا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري، از افزايش شمار فوتي هاي ناشي از ابتلا به بيماري كرونا در اين استان خبر داد و افزود: طي 24 ساعت گذشته دو بيمار ديگر جان باختند.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني افزود: با فوت دو بيمار ديگر مبتلا به كرونا در شبانه روز گذشت مجموع فوتي هاي ناشي از اين بيماري در استان به 38 نفر رسيدـ
وي در تشريح آخرين وضعيت شيوع بيماري كوويد 19 در سي امين روز از خردادماه 99 در چهارمحال و بختياري تصريح كرد: طي 24 ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپايي، تست 13 مراجعه كننده بيمارستاني با علايم باليني مشكوك به بيماري كوويد 19 كه در مراكز درماني بستري شده بودند مثبت قطعي اعلام شد.
دكتر شيراني در ادامه خاطر نشان كرد: آمار تعداد مبتلايان قطعي به بيماري كرونا طي 24 ساعت گذشته و مجموع اين بيماران از ابتداي شيوع بيماري از سوي سخنگوي وزارت بهداشت به صورت روزانه از رسانه ملي و ديگر رسانه‌هاي رسمي كشور اعلام مي‌شود.
به گفته وي، هم اكنون 45 بيمار مثبت قطعي و مشكوك به بيماري كرونا در مراكز درماني استان تحت مراقبت و درمان هستند كه از اين تعداد 27 نفر مثبت قطعي و مابقي در انتظار پاسخ نتايج آزمايشات براي رد يا تاييد بيماريشان هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي چهارمحال و بختياري گفت: با گذشت حدود 120 روز از شيوع بيماري كوويد 19، هشت هزار نفر از پرسنل دانشگاه علوم پزشكي استان فداكارانه براي مقابله با كرونا در تلاش هستند.
دكتر شيراني افزود: بيش از 300 پزشك متخصص، 400 پزشـك عمومي، 2000 پرستار، 2000 پرسنل امور اداري، مالي و خدماتي و ... پاي كار ايستاده و مجدانه براي مقابله با بيماري كرونا در تلاش هستند.
وي اظهار داشت: متاسفانه فرهنگ غني و اصيل ايرانيان و هم استانيان و صله ارحام و مراودات نزديك، امروز از لحاظ بهداشتي تبديل به يك نقطه ضعف جدي و عاملي مهم براي دامن زدن به شيوع بيماري كوويد 19 تبديل شده است.
وي ادامه داد: اگر چه مراودات كوتاه مدت و شلوغي معابر بعنوان عاملي براي انتقال بيماري مطرح مي باشد ولي، شواهد و مستندات حاكي از آن است كه‌، همچنان مراودات طولاني مدت و تشكيل تجمعات و دورهمي هاي خانوادگي و حضور در تفرجگاه ها در صدر علل شيوع بيماري كرونا قرار دارد.
دكتر شيراني، به عدم توجه جوانان به رعايت نكات بهداشتي بعنوان عاملي براي انتقال بيماري كرونا به افراد مسن و يا افراد داراي بيماري هاي زمينه اشاره و افزود: اين روزها تك تك افراد مسئول سلامت خود و اطرافيانشان هستند و اگر چه رعايت نسبي پروتكل هاي بهداشتي تا حدي احتمال ابتلا به بيماري كوويد 19 كاهش مي دهد اما عدم توجه به اين نكات جامعه را در معرض خطر جدي و عوارض ناگوار حتي، مرگ و ميرها را در پي خواهد داشت.
دكتر شيراني در پايان، رعايت فاصله گذاري فيزيكي و هوشمند با جديت بيشتر و استفاده از ماسك را بعنوان ضرورت اجتناب ناپذير اين روزها و روزهاي آينده مورد تاكيد قرار داد.
تعداد بازدید:
285
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:6
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal