دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۹/۲۱
13890119
ضريب امنيت غذايي در چهارمحال و بختياري بالاست
رييس مرکز بهداشت چهارمحال وبختياري،با اشاره به نظارت کامل بر توزيع مواد غذايي در اين استان تاکيد کرد: ضريب امنيت غذايي در اين استان از جايگاه مطلوب و بالايي برخوردارست و مراقبت هاي بهداشتي در اين زمينه به صورت کامل اجرا مي شود. دکتر "ناصر خسروي " به مناسبت آغاز هفته سلامت افزود: در اين زمينه در نوروز امسال 26هزار مورد نظارت در قالب طرح نظارتي نوروزي در استان از هشت هزار و500مرکز تهيه و توزيع مواد غذايي و خوراکي صورت گرفت، که 10 مرکز تعطيل و 28مورد تخلف گزارش شد. وي ، با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهاني با عنوان "شهرنشيني و سلامت " گفت:اين سازمان هر ساله با توجه به سياست‌هاي کاري خود با طرح يک شعار بهداشتي در راستاي ارتقاي بهداشت عمومي و سلامت مردم زمينه فرهنگ سازي در بخش بهداشت و سلامت را فراهم مي کند. به گفته وي،عادتهاي نادرست غذايي و بدخوري و چاقي يکي از معضلات زندگي شهرنشنيي شده که رفع اين معضل نيازمند فرهنگ‌سازي بهداشتي در جامعه است. وي با تأکید بر توجه همگاني به حفظ سلامت و ارتقاي سطح سلامت جامعه گفت: در راستاي ارتقا سطح سلامت جامعه به صورت مشخص نمي توان دستگاهي را به تنهايي متولي امر دانست، بلکه افزايش سطح سلامت جامعه يک مساله فرابخشي است.وي گفت:بيماري هايي مانند ديابت، فشار خون، قلب و عروق از جمله شايع ترين بيماري هاي زندگي شهري شده اند که مقابله با اين بيماري‌ها جز از طريق تغيير رفتار، توانمند کردن مردم و مشارکت دادن آنها در برنامه‌ها ميسر نمي شود. رييس مرکز بهداشت چهارمحال و بختياري گفت:همزمان با هفته سلامت 15برنامه کليدي در راستاي اجراي برنامه هاي همگاني هفته سلامت در سطح استان برگزار مي شود.
تعداد بازدید:
211
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal