دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۹/۱۷
13890909
روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد
مدير گروه سلامت محيط وكار چهارمحال وبختياري ضمن اعلام این خبر گفت: بيشترين آمار مسموميت هاي استان ناشي از مصرف آبميوه هاي سنتي، بستني و شيريني جات، سالاد و كباب كوبيده است. راشد جزايري افزود: تاكنون آماري در زمينه مرگ و مير ناشي از مسموميت در اين استان گزارش نشده است. وي به نقش موثر اين كارگاه در راستاي آموزش كارشناسان بهداشت كشور اشاره كرد و تصريح كرد: اين كارگاه اقدامي موثر در جهت آشنايي و تبادل نظر مسوولين مراكز بهداشت كشور درمواقع بروز اپيدمي هاي ناشي از مسموميت غذايي و انجام صحيح تر بازرسي ها از مراكز پخش و توزيع موادغدايي، بهداشتي و آشاميدني است. لازم به ذکر است: از سال 82 تا كنون اين كارگاه اولين كارگاهي است كه با هدف بازنگري دستورالعمل اقدامات بهداشت مواد غذايي در كشوربا حضور كارشناسان وزارت بهداشت و استانها به مدت سه روز در شهرکرد برگزار می شود.
تعداد بازدید:
206
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal