دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۹/۱۸
13890910
با استقرار سامانه نرم افزاری
رضا بیگی کارشناس برنامه استانی در حاشیه کارگاه آموزشی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی گفت: با توجه به افزایش تعداد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و عدم امکان بازرسی و نظارت دقیق بر این مراکز، این سامانه طراحی گردیده است. وی افزود: در این طرح به ازای هر بازرس یک برنامه نرم افزاری در نظر گرفته می شود و کلیه اطلاعات بازرسین بصورت روزانه در برنامه وارد میگردد و مشکلات قبلی فرآیند نظارت بر مراکز تا حد زیادی مرتفع خواهد شد. وی همچنین تعداد بازرسین در حال آموزش را 30 نفر عنوان نموده و افزود این طرح ابتدا در تعدادی از شهرها و روستاهای شهرستان شهرکرد اجراء و سپس در کل استان اجرایی خواهد شد. لازم به ذکر است کارگاه آموزشی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بمدت دو روز در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری برگزار گردید.
تعداد بازدید:
206
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal