دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۹/۱۸
13891121
در راستای افزایش کیفیت نان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرکرد ضمن اعلام این خبر گفت: این کارگاه آموزشی یک روزه جهت 80 نفر از متصدیان نانوایی های شهرستان برگزار گردید. دکتر علیمراد سلیمیان افزود: در این کارگاه یکروزه، آموزشهایی در خصوص ارتقاء کیفیت نان، رعایت مسائل بهداشتی در نانوائی ها، بیماریهای منتقله از طریق نانهای سوخته(بویژه سرطان)، مصرف نمکهای تصفیه شده و عدم مصرف افزودنیهای غیرمجاز از جمله: رنگ، شیره خرما و کنجد در تولید نان به شرکت کنندگان ارائه شد.
تعداد بازدید:
212
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal