دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۹/۱۷
13891209
در سه ماهه سوم 89 انجام شد
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه گفت: در سه ماهه سوم 89 تعداد 311 واحد تولید مواد غذایی و بهداشتی در سطح استان مورد نظارت و بازدید قرار گرفته اند. ابراهیم داودی افزود از این تعداد 71واحد مربوط به مراکز بهداشتی و آرایشی 14واحد مربوط به سرد خانه و آب انبار غذایی و بهداشتی 9 واحد تولید آرایشی و بهداشتی 106 واحد خوراکی و آشامیدنی و بسته بندی بوده است. وی افزود در این مدت از 136 واحد نمونه برداری صورت گرفته که 27مورد آن به علت عدم تطبیق با فرمول ساخت مورد اخطار و تذکر کتبی و 2 مورد به مر اجع غذایی معرفی شده اند.
تعداد بازدید:
224
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal