دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۹/۲۵
13891209
در ایام نوروز 1390 صورت می گیرد
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت : با توجه به ایام نوروز و افزایش تولید و مصرف شیرینیجات بویژه افزایش تولید کارگاههای گز سازی این اداره با نظارت و کنترل بیشتر به صورت شبانه روزی و خارج از وقت اداری و همچنین با اطلاع رسانی از طریق رسانه های گروهی سعی در ارتقاء کیفیت این مواد خواهد نمود. داودی افزود: کارشناسان این اداره درسالن های تولید، انبار ها، سالن پخت و کلیه قسمت های کارخانجات و کارگاههای مورد نظر ظارت خواهند نمود.
تعداد بازدید:
217
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal