حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱
1391/07/23
کاشت دندان جایگزین در کمتر از یک ساعت

به گزارش دبیرخانه نخستین کنگره بین المللی ICOI درخاورمیانه ، دکتر کاوه سیدان اظهار کرد: امروزه به کمک کامپیوتر و دستگاه تراش کوچک که به صندلی دندانپزشکی متصل می شود می توان پروتز(روکش) ایمپلنت را در مدت 18 تا 30 دقیقه طراحی و ساخت.

 

وی ادامه داد: هم اکنون بزرگترین دستاورد در ایمپلنت های دندانی جراحی های میکروسکوپی است و مواد پیوند با استحکام جدید است و این که بلافاصله پس از کشیدن دندان ایمپلنت را جایگزین کرد.

 

مسوول کمیته بین الملل کنگره ICOI گفت: در تهیه پیچ ایمپلنت از سیستم کامپیوتری به 2 روش استاتیک و دینامیک استفاده می شود در نوع استاتیک براساس راهنمای شابلون ساخته می شود و پیچ در استخوان فک و در نوع دیگر با راهنمایی لیزری به کمک کامپیوتر ایمپلنت جراحی و درون استخوان گذاشته می شود.

 

رییس انجمن پروستودنتیست ها با بیان این که در ایمپلنت های جدید از مواد جدیدی چون زیگون استفاده می شود ادامه داد: در ایمپلنت هایی کنونی تیتانیوم به کار رفته است که نور را از خود عبور نمی دهد این در حالی است که دندان عضوی است که نور را از خود عبور داده و سبب زیبایی دندان می شود از این رو در دندانپزشکی امروز به جای فلز تیتانیوم از نوعی سرامیک به نام «زیگون» استفاده می شود تا دندان جایگزین زیبایی دندان طبیعی را داشته باشد.

 

سیدان با بیان این که افراد سیگاری افراد مناسبی برای ایمپلنت های دندانی نیستند گفت: سیگار و مواد دخانی سبب مختل شدن و کاهش گردش خون و تنگ شدن عروق می شوند و در افراد سیگاری ترتیب عوامل استخوان ساز به خوبی فعالیت نمی کنند و از سوی دیگر سیگار از علل بیماری های دندان و لثه است.

 

وی با بیان اینکه بیماران دیابتی هم باید پیش از ایمپلنت به پزشک خود مراجعه کنند، افزود: مصرف کنندگان داروهای پوکی استخوان که با استخوان سازی تداخل دارد و افرادی با زخم در داخل دهان، افرادی که تحت شیمی درمانی و رادیوتراپی هستند هیچ یک کاندید مناسبی برای کاشت دندان نیستند.

 

مسوول کمیته بین الملل کنگره بین المللی ICOI ادامه داد: افرادی که به خشکی دهان مبتلا هستند بهتر است برای جبران دندان های از دست رفته از ایمپلنت استفاده نکنند و نباید از ایمپلنت توقعات غیرعادی داشت و هیچ وقت یک ایمپلنت دندانی نمی تواند نظیر یک دندان طبیعی عمل کند اما بهتر از بی دندانی است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین اظهار داشت: نباید برای دختران و پسران پیش از سنین رشد ایمپلنت گذاشت.

 

نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیانه برای اولین بار با حضور شماری از اساتید و سخنرانان برجسته ایرانی و همچنین صاحب نظران زیبایی و ایمپلنت از کشورهای آمریکا، کانادا، ایتالیا، مصر و ترکیه 25 الی 28 مهرماه جاری در مرکز نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

تعداد بازدید:
192
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038
تاریخ بروز رسانی 1403/02/01
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal