حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۳۹۸/۴/۳۱
1391/07/25
بر اساس تحقيقات اخير محققان دانشگاه ييل:

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به نقل از رویترز: محققان دانشگاه ییل بر اساس تحقیقات اخیر خود متوجه شدند، دانه‌های سویای بو داده چه بسا به کاهش فشار خون زنان در مرحله بعد از یائسگی کمک می‌کند و این نتایج ممکن است برای زنانی که به دنبال شیوه درمانی دیگری به جای درمان هورمونی جایگزین هستند، کمک کند چرا که این درمان هورمونی جایگزین، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان سینه را در طولانی مدت افزایش می‌دهد.

بر اساس اين گزارش، جمال شعبان استاد قلب انستیتوی ملی قلب مصر که در این تحقیق دخیل نبود گفت:محققان به بررسی خواص دانه سویا پرداخته‌اند زیرا مشاهده کرده‌اند میانگین ابتلای زنان به بیماریهای قلبی و سرطان سینه در ژاپن که میزان مصرف سویا در آن بالا است، کاهش نشان می‌دهد.

محققان در تحقیقات خود روی ۶۰ زن در طول هشت هفته به این نتیجه رسیدند: مصرف روزانه نصف فنجان دانه سویای بو داده میزان فشار خون سیستولیک را به میزان ۱۰ درصد و فشار خون دیاستولیک را به میزان ۷ درصد در بین مبتلایان به فشار خون که در این تحقیقات شرکت کرده بودند، کاهش داد.

بر اساس این تحقیقات، میزان فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در بین زنان دارای فشار خون عادی نیز به ترتیب ۵ و ۳ درصد کاهش یافت. کاهش فشار خون به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی کمک می‌کند. این تحقیقات محققان آمریکایی که در نشست علمی سالانه جمعیت قلب آمریکا ارائه شد، نشان داد: به نظر می‌رسد مصرف دانه‌های سویای بو داده باعث کاهش فشار خون می‌شود به گونه‌ای که گویی بیمار داروی فشار خون مصرف کرده است.

تعداد بازدید:
54
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038
تاریخ بروز رسانی 1398/04/31
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal