معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۳۰
1395/09/03
همايش تقدير از مديران، مربيان و مراقبين سلامت فعال در برنامه مدارس مروج سلامت استان برگزار شد

در اين همايش ضمن تشريح اهميت سلامت در مدارس و گزارش عملكرد مدارس مروج سلامت، اقدامات پنجگانه در راستاي ارتقاي سلامت جامعه توسط معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و رئيس مركز بهداشت استان بيان گرديد.

دكتر عبدالمجيد فدايي همچنين با بيان چالش هاي نظام سلامت در كشور بر لزوم استفاده از پتانسيل مدارس براي ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه تاكيد كرد.

وي در ادامه با اشاره به شيوع بيشترسرماخوردگي و آنفولانزا درفصل سرد سال و تبديل شدن كلاس هاي درس به محل انتشار اين ويروس ها بر لزوم رعايت نكات بهداشت فردي و تهويه مناسب تاكيد كرد.

دكتر فدايي، از مراقبين بهداشتي مدارس خواست با ارائه آموزش هاي لازم به  دانش آموزان و اوليا و مربيان از شيوع بيماري هاي فصلي جلوگيري نمايند.

معاون تربيت بدني و تندرستي اداره كل آموزش و پرورش استان نيز ضمن تقدير از همكاري خوب دانشگاه علوم پزشكي با اين اداره در ارتقاء سطح سواد سلامت و سلامت دانش آموزان افزود: امروز سياست و اساس برنامه هاي آموزش و پرورش، تعامل با دستگاه هاي متولي سلامت براي تربيت نسلي بانشاط و سالم مي باشد.

قاسم پور اظهار داشت: شاخص توسعه يافتگي هر كشور بر اساس درآمد سرانه،‌ وضعيت آموزش و پرورش و اميد به زندگي سنجيده مي شود  حال آنكه اداره آموزش و پرورش مستقيما با  دومولفه از شاخص هاي توسعه يافتگي كشور در ارتباط تنگاتنگ مي باشد.

وي تصريح كرد: وجود 13 ميليون دانش آموز و 24 ميليون اوليا دانش آموزان بر لزوم توجه به نقش آموزش و پرورش در اجراي برنامه هاي آموزشي مي افزايد.

قاسم پور گفت: هم اكنون آموزش و پرورش، با دارا بودن سه اداره تربيت بدني و فعاليت ورزشي، ‌اداره بهداشت و سلامت و اداره پيشگيري در برابر آسيب هاي اجتماعي در ساختار خود توانسته تعامل و همكاري بين بخشي خوبي در راستاي عملياتي نمودن اهداف آموزشي خود برقرار نمايد.

وي ادامه داد: امروز مدارس نگاه صرف و تك بعدي آموزش را كنار گذاشته و شكوفا نمودن تمامي استعدادهاي دانش آموزان و آموزش مهارت هاي اجتماعي و ارتباطي را مبناي فعاليت هاي خود قرار داده اند.

معاون تربيت بدني و تندرستي اداره كل آموزش و پرورش استان، با بيان اينكه از مجموع اعتبارات ماهانه آموزش و پرورش نزديك به 99 درصد آن صرف پرداخت حقوق و مزايا پرسنل مجموعه مي شود افزود: بدون شك دو درصد باقي مانده براي تامين اعتبار مورد نياز حجم بالاي فعاليت هاي اين اداره كافي نخواهد بود.

قاسم پور، با اشاره به برخي مشكلات دانش آموزان در مقاطع مختلف بويژه متوسطه از جمله افسردگي ، بر لزوم توجه بيشتر به برنامه هاي آموزش تغذيه مناسب و حساس سازي خانواده ها نسبت به سلامت دانش آموزان تاكيد كرد.

كارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس استان نيز در اين همايش با بيان اينكه برنامه مدارس مروج سلامت از سال 89 به صورت طرح در استان آغاز شد افزود: اين برنامه در ابتدا با معرفي 16 مدرسه از سوي آموزش و پرورش و سپس 300 مدرسه ديگر به آن افزوده شد.

مسعود افضل اظهار داشت: با ادغام تعدادي از مدارس، مدارس مروج سلامت استان در حال حاضر 307 مورد مي باشد.

تعداد بازدید:
66
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهركرد، ميدان انقلاب، معاونت بهداشتي
كدپستي :         تلفن :32224591-038
دور نگار:32224492-038
behdasht@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/01/30
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal