.
پست الکترونیک
نقشه سایت
ورود اعضاء
.
دوباره تلاش کنید
EN
!!!b1!!!
!!!b1!!!
رياست
obj_main_block4254
معاونت ها
obj_newmain_block2373
دانشكده ها
obj_newmain_block2372
مراكز تحقيقاتي و پژوهشكده
obj_newmain_block2374
مراكز درماني
obj_newmain_block2370
شبكه ها
obj_newmain_block2375
كتابخانه ها
كتابخانه مركزي
كتابخانه ديجيتال
نرم افزار جامع کتابخانه
مراکز رشد
مركز رشد فناوري سلامت
استارت آپ ویکند
ارتباط با صنعت
كميته تحقيقات
کوهورت
درباره دانشگاه
تاریخچه
درباره دانشگاه
معرفی خدمات
برنامه راهبردی دانشگاه
بیاینه رسالت و اهداف دانشگاه
ساختار سازمانی
مدیران پاسخگو
مکاتبه مستقیم با ما
۱۴۰۳/۱/۳۱
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه مدیریت
رياست
صفحه اصلی
واحد جمعيت و سلامت خانواده
مسئول
شرح وظایف
باروری سالم
کودکان
سالمندان
مادران
میانسالان
جوانان
نوجوانان
دستورالعمل ها
مطالب آموزشی
طب ایرانی
واحد مبارزه با بيماريها
مسئول
معرفی
شرح وظایف
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
واحد سلامت محیط و کار
مسئول
معرفی
شرح وظایف
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
مجموعه کارهای انجام شده واحد
دستورالعمل ها
واحد بهداشت روان
معرفي
شرح وظایف
کارهای انجام شده
واحد سلامت مدارس
مسئول
شرح وظایف
ارائه خدمات به جوانان و نوجوانان
آموزش بهداشت به جامعه مدرسه
آموزش سلامت
مسئول
واحد بهداشت دهان و دندان
مسئول
معرفی و شرح وظایف
دستورالعمل
برنامه های استراتژیک
مراقبتهای انجام شده
واحد ستاد گسترش
مسئول
معرفی
شرح وظایف
واحد فناوری و اطلاعات
مسئول
شرح وظایف
بخش آمار
امور اداری
روابط عمومی
تماس با ما
واحد تغذیه
برنامه حضور پزشکان
پیوندهای ویژه
سامانه یکپارچه بهداشت(سیب)
1395/06/27
كمپين آموزشي كاهش مصرف نمك
در روز شنبه مورخ 95/06/27 كمپين آموزشي با موضوع كاهش مصرف نمك درغذا با محوريت نهادينه سازي فرهنگ مصرف متعادل نمك طعام توسط كارشناس تغذيه واحد سلامت خانواده شبكه بهداشت ودرمان شهرستان كوهرنگ تشكيل شد.اهداف استراتژيك اين كمپين به شرح ذيل مي باشد
1- مصرف زياد نمك باعث افزايش فشار خون و بيماريهاي قلبي عروقي؛پوكي استخوان و سرطان معده مي شود.
2- در بزرگسالان وافراد سالم حداكثر ميزان نمك مصرفي 5 گرم در روز مي باشد كه اين مقدار شامل سديم موجود در مواد غذايي نيز مي باشد.
3-در كشورهاي توسعه يافته بيشتر از 80درصد نمك مصرفي؛ نمكهاي پنهان در غذا مي باشد ولي در كشور ما با توجه به الگوي مصرف مواد غذايي؛ بيشترين منبع نمك غذاهاي خانگي مي باشد.
3-سعي كنيم ميزان نمكي را كه هنگام پخت استفاده مي كنيم را كاهش دهيم.
4-براي اجتناب از مصرف بي رويه نمك؛برسر سفره از نمكدان استفاده نكنيم.
5-غذاهاي كنسرو شده وبسياري از مواد غذايي بسته بندي شده و آماده؛داراي مقادير زيادي نمك هستند به همين دليل بهتر است مصرف اين مواد غذايي را كاهش دهيم.
6-جهت كاهش مصرف نمك و بهبود غذا به جاي نمك از سبزيجات تازه و معطر مانند ترخون و شويد؛ سير؛ ليموترش؛ آب نارنج و آويشن استفاده كنيم.
7-از مصرف غذاهاي شور مثل آجيل شور؛انواع فراورده هاي غلات حجيم شده؛ چوب شور؛ چيپس؛ خيار شورو ماهي دودي خود داري كنيم.
8-ازمصرف مواد غذايي مثل سوسيس؛ كالباس و همبرگر پرهيز كنيم.
9-به جاي قرص فشرده سوپ يا پودر پياز يا سير آماده كه داراي نمك زيادي مي باشند؛ از سوپ هاي تازه و كم نمك خانگي و پياز يا سير تازه در غذا استفاده كنيم.
10-ذائقه افراد از سنين كودكي شكل مي گيرد ؛ پس ذائقه كودكانمان را از ابتدا به مواد غذايي كم نمك عادت دهيم.همچنين به رژيم غذايي كودكان زير يكسال نمك اضافه نكنيم تا ذائقه او به غذاهاي شور عادت نكند.
11- از پنير و دوغ كم نمك در برنامه غذايي روزانه استفاده كنيم.
تعداد بازدید:
81
نویسنده:
حسين صالحي
منبع:
روابط عمومي شبكه بهداشت ودرمان شهرستان كوهرنگ
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+
A-
×
ورود اعضاء
ریاست
حوزه ریاست
درباره دانشگاه
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
مدیریت روابط عمومی (وب دا)
دبیرخانه هیات امناء دانشگاه
مدیریت امور بین الملل
مدیریت هسته گزینش
مدیریت حراست
مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات
مدیریت امور حقوقی
دفتر امور زنان و خانواده
اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
ستاد شاهد و امور ایثارگران
ستاد اقامه نماز دانشگاه
دبیرخانه هیات اجرائی جذب هیات علمی
دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی
سازمان اورژانس پیش بیمارستانی استان
واحد هماهنگی امور اقتصادی و جلب مشارکت های مردمی دانشگاه
ستاد مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
مجمع خیرین سلامت استان
معاونت ها
معاونت آموزشی
مدیریت امورهیأت علمی
مرکز فن آوری های نوین آموزش علوم پزشکی
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
واحد استعداد درخشان و المپیاد
مرکزآموزش هوشمند
معاونت بهداشتی
دفتر سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE)
جبهه جمعیت استان
معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی
معاونت درمان
معاونت فرهنگی و دانشجویی
پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی(مفدا)
اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
معاونت غذا و دارو
معاونت تحقیقات و فناوری
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی
اداره علم سنجی
مجلات علمی دانشگاه
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه مرکزی
روابط بین الملل
سامانه Eprints
اداره انتشارات(کتب و نشریات)
مرکز رشد فناوری سلامت
مرکز تحقیقات مدلسازی در سلامت
مرکز مطالعه کهورت آینده نگرسلامت شهرکرد
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
دفتر ارتباط با صنعت
کمیته مطالعات و تحقیقات سلامت زنان
مالکیت فکری
دانشکده ها
بهداشت
پزشکی
پرستاری و مامایی
علوم پزشکی بروجن
پیراپزشکی
دندانپزشکی
فناوری های نوین
مراکز تحقیقاتی
کمیته تحقیقات دانشجویی
مرکز مطالعه کوهورت آینده نگر سلامت عمومی شهرکرد
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز رشد فناوری سلامت
استارتآپ ویکند
پژوهشکده علوم پایه سلامت
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
بیمارستانها
بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
بیمارستان هاجر(س) شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
بیمارستان ولی عصر(عج) بروجن
بیمارستان سیدالشهداء(ع) فارسان
بیمارستان سینا جونقان
بیمارستان شهداء لردگان
بیمارستان امام رضا(ع) اردل
بیمارستان امام جواد (ع)ناغان
بیمارستان شهید ارجمند مالخلیفه
بیمارستان امام سجاد (ع) کوهرنگ
کلینیک ها
کلینیک فوق تخصصی امام علی(ع)
کلینیک تخصصی دکتر سلطانی فارسان
کلینیک دندانپزشکی تخصصی صدف
سلامتکده طب ایرانی اکسیر
شبکه های بهداشت و درمان
شهرستان اردل
شهرستان بروجن
شهرستان بن
شهرستان سامان
شهرستان شهرکرد
شهرستان فارسان
شهرستان کوهرنگ
شهرستان کیار
شهرستان لردگان
شهرستان خانمیرزا
شهرستان فلارد
Powered by
Dorsa
Portal