مرکز بهداشت شهرستان کیار
۱۳۹۸ دوشنبه ۲ ارديبهشت
1394/01/16
هفته سلامت94از اول الي هفتم ارديبهشت برگزار مي گردد
هفته سلامت با شعار عزم ملي مسولين دولتي، كشاورزان، توليدكنندگان، توزيع كنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنين مصرف كنندگان براي دسترسي عادلانه به خدمات سلامت از ۷-۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ برگزار مي شود.

 شعار بهداشتي سال 1394 با نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كه البته الهام گرفته و در همسويي با شعار سال 2015 سازمان جهاني بهداشت است با نام "ايمني غذا، از مزرعه تا سفره" نامگذاري شد.

با توجه به افزايش توليد مواد غذايي بي كيفيت و نامطلوب توسط توليد كنندگان و سوء استفاده از نيازهاي تغزيه اي مردم به نظر مي آيد كه اين شعار مي تواند در ارتقاي سطح آگاهي مصرف كنندگان و به طبع آن افزايش بهداشت تغزيه اي جامعه روند مطلوبي را ايجاد نمايد و منجر به توجه ويژه مردم و مسئولين به اين مهم شود.

همچنين هفته سلامت نيز در سال جديد با شعار "عزم ملي براي دسترسي عادلانه به خدمات سلامت" از 1 تا 7 ارديبهشت برگزار خواهد شد، كه روز شمار اين هفته به شرح زير است:

سه‌شنبه 1 ارديبهشت 94: سلامت و ارتقاي ايمني غذا

چهارشنبه 2 ارديبهشت 94: سلامت و سبك زندگي ايراني- اسلامي

پنج‌شنبه 3 ارديبهشت 94: عدالت در سلامت و ارتقاي خدمات بهداشتي- درماني

جمعه 4 ارديبهشت 94: سلامت، آموزش همگاني و خودمراقبتي

شنبه 5 ارديبهشت 94: سلامت و مشاركت‌هاي اجتماعي

يكشنبه 6 ارديبهشت 94: سياست‌هاي كلي سلامت، همكاري بين‌بخشي

دوشنبه 7 ارديبهشت 94: اقتصاد سلامت و توسعه سرمايه‌گذاري

 

به گزارش ايانا، بر اساس اطلاعيه سازمان جهاني بهداشت مواد غذايي ناسالم باعث مرگ 2 ميليون نفر درسال مي شوند كه عمده اين تعداد را هم كودكان تشكيل مي دهند. مواد غذايي حاوي باكتري هاي مضر، ويروس ها، انگل ها و يا مواد شيميايي، مسئول بروز بيش از 200 بيماري - از اسهال گرفته تا سرطان - هستند.

تهديدات جديد براي ايمني مواد غذايي به طور مداوم در حال ظهور و بروز هستند و تغيير در شيوه توليد، توزيع و مصرف مواد غذايي، تغيير در محيط زيست، ظهور عوامل بيماري زاي جديد، مقاومت ضد ميكروبي، همه اين ها سيستم ايمني مواد غذايي را به چالش كشيده اند؛ كما اين كه افزايش سفر وتجارت هم، احتمال شيوع آلودگي ها را افزايش داده است.

بر پايه اين گزارش، از آنجا كه عرضه مواد غذايي به طور فزاينده اي در حال جهاني شدن است و اين نيازمند توجه بيش از پيش به سيستم ايمني مواد غذايي در ميان كشور ها است، لذا سازمان جهاني بهداشت، شعار خود را در سال 2015 بهبود ايمني مواد غذايي از مزرعه تا بشقاب (هميشه و همه جا) قرار داده است.

بر اساس اين كمپين، WHO به كشورها، در پيشگيري، شناسايي، و درمان بيماري هاي غذا زاد كمك مي كند و در اين ارتباط بايد استانداردها و دستورالعمل هاي بين المللي، براي پوشش فرايندهاي اصلي غذايي، تهيه گردد. همراه با سازمان غذا وكشاورزي ملل متحد (FAO)، سازمان جهاني بهداشت از طريق شبكه اطلاع رساني جهاني ، به كشورها در مورد ايمني مواد غذايي اعلام خطر مي كند.

تعداد بازدید:
14
نویسنده:
amirali nategh
منبع:
فناوري اطلاعات/اچ اس ار
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شلمزار، بلوار شهدا ،شبكه بهداشت شهرستان كيار
كدپستي :8837153113        تلفن : 32624221 -038
دور نگار : 32622615 -038
تاریخ بروز رسانی 1398/02/02
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal