مرکز بهداشت شهرستان کیار
۱۳۹۸ دوشنبه ۲ ارديبهشت
1394/01/16
5 نكته كليدي سازمان جهاني بهداشت در باره ايمني غذا

5 نكته كليدي سازمان جهاني بهداشت براي غذاي سالم

ايمني غذايي يك مسوليت مشترك است. از كشاورزان و توليدكنندگان گرفته تا ،فروشندگان و مصرف كنندگان.

5 نكته كليدي، براي راهنمايي فروشندگان و مصرف كنندگان غذاي سالم و ايمن كه از سوي who تعريف شده است:

نكته اول: تمييز نگه داشتن

نكته دوم: جدا نگه داشتن مواد غذايي خام از مواد غذايي پخته

نكته سوم: پختن كامل مواد غذايي

نكته چهارم: پختن غذا با درجه حرارت مناسب

نكته پنجم: استفاده از آب و مواد غذايي سالم

روز جهاني بهداشت (2015) فرصتي است تا به مسولين دولتي، كشاورزان، توليدكنندگان، توزيع كنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنين مصرف كنندگان، در مورد اهميت ايمني مواد غذايي و هر چيزي كه در احساس امنيت و اعتماد به غذاي داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود./

تعداد بازدید:
13
نویسنده:
amirali nategh
منبع:
فناوري اطلاعات/اچ اس ار
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شلمزار، بلوار شهدا ،شبكه بهداشت شهرستان كيار
كدپستي :8837153113        تلفن : 32624221 -038
دور نگار : 32622615 -038
تاریخ بروز رسانی 1398/02/01
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal