مديريت امورهيأت علمی
۱۴۰۳/۴/۲۷
1403/04/11
یادواره هفتگی شهدا به یاد و خاطره؛ شهدای خدمت(اربعین رئیس جمهور شهید و دیگر همراهان شهیدش)،آیت الله محمد صدوقی (چهارمین شهید محراب -1361) شهید شمسعلی عزیزی سورشجانی(و دیگر شهدای هواپیمایی مسافربری حمله ددمنشانه ناوگان آمریکایی جنایتکار-1367) و شهدای امنیت انتخابات ریاست جمهوری 1403 در استان سیستان و بلوچستان؛ابراهیم مرمزی و فرهاد جلیل پیران (لردگانی) 🌹این مراسم که به همت "هیئت میثاق با شهدا دانشگاه" با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دیگر مسئولین و کارکنان دانشگاه، با قرائت زیارت عاشورا و مداحی جناب آقای امیدی و سخنرانی کوتاه حجت الاسلام و المسلمین ملک محمدی مشاور ریاست دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران (و مدیر شاهد و ایثارگر دانشجویی) با ذکر یاد و خاطره شهیدان، در بیان اهمیت شرکت در انتخابات افزودند که همکاران، دیگران را نصحیت کنند و بگویند علی رغم مشکلاتی که وجود دارد ما بخاطر حفظ نظام و خون شهدا وظیفه شرعی داریم که پای صندوق های رای برویم و نامزد اصلح را انتخاب نمائیم🌺 🌷قابل ذکر است دو دختر شهید شمسعلی عزیزی از همکاران و خواهر شهید فرهاد جلیل پیران از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشند.