۱۴۰۳ يکشنبه ۲۳ ارديبهشت
1400/11/19 /Dorsapax/Data/Sub_83/File/img-20220207-wa0000.jpg
برگزاری جلسه هم اندیشی با رابطین رسیدگی به شکایات

جلسه هم اندیشی با حضور تعدادی از مسئولین سازمان بازرسی کل استان، معاون توسعه، مدیر و کارکنان مدیریت بازرسی دانشگاه و رابطین رسیدگی به شکایات واحدهای تابعه دانشگاه در تاریخ 1400/11/18 در سالن اجتماعات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مجتمع رحمتیه با هدف بیان رویکردها و اهداف سازمانی، دیدگاه ها، رسیدگی به موقع به شکایات، صیانت از حقوق شهروندی و حفظ کرامت انسانی برگزار شد.
بیان وظایف و اختیارات سازمان بازرسی، نحوه بازدید از دستگاه های اجرایی و برخورد با سوء جریانات از جمله مواردی بود که توسط مسئول گروه فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی مطرح شد. معاون توسعه، مدیر بازرسی و کارشناس رسیدگی به شکایات دانشگاه و رابطین رسیدگی به شکایات نیز در چارچوب اهداف جلسه به بیان دیدگاه ها، انتظارات و چالش های موجود پرداختند و در خصوص رفع موانع و مشکلات موجود بحث و تبادل نظر گردید.