به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن ، در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی و ماه رمضان؛ در قالب 3 اکیپ از کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان از کارگاه های شیرینی پزی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل (دستگاه TPM) بازدید نمودند.
تشدید نظارتها واعمال قانون در خصوص رعایت دستورالعمل های بهداشتی و سلامت مواد غذایی در مراکز حساس مواد غذایی و همچنین نظارت بر اماکن عمومی حساس از جمله اقداماتی است که در طول این مدت علاوه بر بازدید های روتین در قالب اکیپ ها بصورت بازدید و نظارت صبح و بعداز ظهر در شهرستان بن انجام خواهد گرفت.