دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۸
1403/01/01
پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی و سال 1403

دکتر ابراهیم حیدری رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن، طی پیامی فرا رسیدن نوروز باستانی و آغاز سال 1403 را تبریک گفت💐

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن، در متن پیام تبریک بدین شرح است:

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

فرا رسیدن سال نو نویدبخش شکفتن شکوفه ها و تحول در آینده است، آینده ای که همگان امید داریم در همه ابعاد بهتر از گذشته و زمینه ساز تغییر در زندگی انسان ها باشد.

امید است سال نـو که همزمان با ماه مباک رمضان است ، به همـت همدلی و تلاش اعـضای خـانواده پـرمهـر بهداشت و درمان، رهـاوردی نیکـو از سرافـرازی و سربلنـدی را به ارمغـان آورد.

اینجانب فرا رسیدن بهار طبیعت و بهار قرآن رابه همه همکاران گرامی ام در مجموعه بهداشت و درمان، تبریک و شادباش عرض نموده، امیداست با تمسک به قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، سالی پربار و سرشار از سلامت و موفقیت را پیش رو داشته باشیم.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن
آدرس : بن ، میدان بابا پیراحمد ،جنب اداره مالیاتی، شبکه بهداشت شهرستان بن