.
۱۴۰۳/۲/۸
1402/11/01
فراخوان جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت: دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ  تا 20 اسفند ماه سال جاری تمدید شد

به گزارش دبیرخانه دائم دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ، اسماعیل عجم، مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت و دبیر این دوره از جشنواره با بیان این مطلب افزود: باتوجه به استقبال هنرمندان متقاضی حضور در این رویداد و همچنین طی تماس‌ها و مکاتبات مکرر دانشگاهیان، مهلت ثبت و ارسال آثار به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ تا 20 اسفند ماه سال جاری تمدید گردید.

دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ با شعار "ایران جوان بمان" در هفت بخش نمایشنامه‌نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، برنامه های رادیویی برگزار خواهد شد.

دانشجویان،اساتید و همه همکاران نظام سلامت برای شرکت در این جشنواره تا 20 اسفند فرصت دارند تا ثبت نام و ثبت آثار خود را در بخش‌های ذکر شده انجام دهند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ به نشانی www.festivalf.ir  مراجعه نمایند.

*برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به کتابخانه دانشکده مراجعه کنید
آدرس : شهركرد، چالشتر،بلوار رهبر ،ميدان رسالت ،دانشكده دندانپزشكي