مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
۰۳/۲/۱۴
1401/03/10
برگزاری جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی سال 1401، در روز سه شنبه مورخ 10 خرداد ماه، در محل سالن منابع الکترونیک پژوهشکده علوم پایه سلامت با حضور دکتر زهرا لری گوئینی، دکتر حسین امینی خوئی، آقای دکتر احمد محمدی، آقای دکتر محمد تقی مرادی، خانم دکتر سمیه خسروی، خانم دکتر زهره ابوالحسن زاده، آقای دکتر محمدهادی زارعی، آقای دکتر سید محمد عمرانی، خانم دکتر پگاه خسرویان، آقای دکتر مجید ولیدی، و آقای دکتر ابراهیم ساعدی، آقای دکتر محمد نیکبخت، خانم دکتر ناهید جیواد، آقای دکتر روح الله محسنی، آقای دکتر محمد رحیمی، خانم دکتر سهره شبانی، خانم دکتر طوبی عبدی زاده، خانم دکتر فریبا هوشمند و خانم فاطمه دریس برگزار گردید.

طرح های مطرح شده در جلسه:

1- تهیه و ارزیابی خصوصیات فارماسیوتیکسی زخم پوش حاوی لیمونن و لینزولید

2- بررسی اثرات مهاری و کشندگی کافئین و تریگونلین در مقایسه با گلوکانتیم بر روی مراحل پروماستیگوت و آماستیگوت لیشمانیا ماژور در شرایط برون تنی

بررسی اثرات محافظتی فولیک اسید و ویتامین B6 بر اختلال حافظه القا شده با اسکوپولامین در موش صحرایی نر: بررسی تغییرات مولکولی و بیوشیمیایی

آدرس : شهركرد، رحمتيه ،دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
دورنگار: 33330709-038       تلفن: 33346692-038