مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
۰۳/۲/۱۴
1401/03/31
برگزاری جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی سال 1401، در روز سه شنبه مورخ 31 خرداد ماه، در محل سالن منابع الکترونیک پژوهشکده علوم پایه سلامت با حضور دکتر زهرا لری گوئینی، دکتر حسین امینی خوئی، آقای دکتر محمد رحیمی، آقای دکتر محمد تقی مرادی، خانم دکتر سمیه خسروی، خانم دکتر زهره ابوالحسن زاده، آقای دکتر محمدهادی زارعی، آقای دکتر رضا احمدی، خانم دکتر پگاه خسرویان، آقای دکتر غلامرضا مبینی، و آقای دکتر کوروش اشرفی، خانم دکتر طوبی عبدی زاده، و خانم فاطمه دریس برگزار گردید.

1- بررسی اثر ضد ویروسی نانوذرات سلنیوم بارگیری شده با کورکومین و پوشش داده شده با کایتوزان فولیک اسید بر علیه ویروس‌ هرپس سیمپلکس تیپ یک در شرایط آزمایشگاهی

2- تولید کود مایع میکرو جلبک Chlorella vulgaris و ارزیابی محلول‌پاشی آن بر ویژگی های مورفو -فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی بابونه گاوی (Tanacetum parthenium L.)

3- مطالعه اثر و مکانیسم های ژل واژینال حاوی نانوذره سلنیوم بارگیری شده با استرادیول والرات بر مدل اندومتر نازک در موش سوری

آدرس : شهركرد، رحمتيه ،دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
دورنگار: 33330709-038       تلفن: 33346692-038