مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
۰۳/۲/۱۳
1401/07/12
برگزاری جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
دوازدهمین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در روز 12 مهر ماه 1401 در سالن منابع الکترونیک پژوهشکده علوم پایه سلامت با حضور خانم دکتر زهرا لری گوئینی، آقای دکتر حسین امینی، آقای دکتر محمد رحیمی، خانم دکتر زهره ابوالحسن زاده، آقای دکتر محمدهادی زارعی، خانم دکتر وحیده اسدالهی، خانم دکتر مریم انجم شعاع، خانم دکتر سمیه خسروی، آقای دکتر مهرداد شهرانی، خانم دکتر ریحانه صادقیان، خانم دکتر فاطمه عزیزی، خانم دکتر فریبا هوشمند و خانم دکتر پگاه خسرویان راس ساعت 8 صبح با تلاوت آیاتی از قرآن مجید برگزار گردید.

دستورالعمل جلسه:

1- تعیین اثرات محافظتی وانیلیک اسید بر اختلال حافظه القا شده با اسکوپولامین در موش صحرایی نر: تغییرات بیوشیمیایی، مولکولی و هیستوپاتولوژیک

2- ارزیابی اثر مان انزروت(Astragalus fasciculifolius) بر اختلال حافظه فضایی و اثرات احتمالی آنتی اکسیدانی در مدل موش صحرایی مبتلا به مالتیپل اسکلروزیس

آدرس : شهركرد، رحمتيه ،دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
دورنگار: 33330709-038       تلفن: 33346692-038