دبیرخانه  سلامت و امنیت غذایی
۱۴۰۳/۲/۲۸
1402/11/15
برگزاری دومین جلسه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان

دبیر خانه سلامت و امنیت غذایی از برگزاری دومین جلسه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان در تاریخ 1402/11/15 در در دفتر ریاست دانشگاه خبر داد .
به گزارش دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دومین جلسه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان در تاریخ 1402/11/15 باحضور دکتر اعرابی سرپرست محترم دانشگاه، دکتر صالحی فرد معاون محترم  بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، معاون  محترم غذا و دارو، جمعی از مدیران ستاد دانشگاه ومرکز بهداشت استان، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، جمعی از نمایندگان دستگاه های اجرایی استان و دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان با محوریت بررسی مصوبات جلسه قبل ، اجرای سند ملی کنترل و پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر(NCD) ، هماهنگی بین بخشی در اجرای آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه های طب ایرانی ، ارایه گزارش نتایج آنالیز باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی استان ، بررسی وضعیت گزش حیوانات بلا صاحب در سطح استان وتاکید بر تقویت اجرای برنامه نان کامل در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید .
قاسمی
دبیر خانه سلامت وامنیت غذایی